2777
2789

البته با احترام به همه منظورم ایراد داشتن تاپیکا نیست جهت درد دل گفتم

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا کدوم تایپک قول میدم به کسی نگم همینجا این رازو دفن میکنم😁

مثلا همینا که هی آهنگ های خاطره انگیز رو میپرسن یا یه جایی کامنت گذاشتم که من نتونستم اونجور که باید و شاید همسرمو بشناسم اما پذیرفته بودم و اعتراض هم نکردم....برام انگار تازه شد این قضیه

دقیقا الان تو یه تاپیکی بودم راجع به سیسمونی یاد اون روزا افتادم که مادرشوهرم یه جفت حورابم نداد فقط اومد دیدن سیسمونی 100 تومن کادو داد بعدش فهمیدم رفته خونه اون یکی جاریم به اون 500 داده اناق بچشو موکتشو عوض کرده سیسمونیشو میچینه تمیز باشه.حالم بد شد

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
واضح تر بگو

هیچی میگم آدم مشکلات بقیه رو میبینه یادش میاد که خودشم یه زمانی داشته از این باب مشکلات که شاید خیلی وقت بود فراموشش کرده بود

مثلا همینا که هی آهنگ های خاطره انگیز رو میپرسن یا یه جایی کامنت گذاشتم که من نتونستم اونجور که باید ...

هی عزیزم اینجا هزارتا آدم هست با هزار تا اتفاق خوب وبد یه بار آدم غصه میخوره یه بار میخنده 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
دقیقا الان تو یه تاپیکی بودم راجع به سیسمونی یاد اون روزا افتادم که مادرشوهرم یه جفت حورابم نداد فقط ...

عزیز دلم الهی که زود فراموش کنی 

هی عزیزم اینجا هزارتا آدم هست با هزار تا اتفاق خوب وبد یه بار آدم غصه میخوره یه بار میخنده 

آره دقیقا همینطوره من همیشه به خودم غلبه میکردم و اصلا اهمیت نمیدادم....فقط گاهی اوقاتم غصه خوردن رو آزاد میزارم برای خودم خیلی کم البته

عزیز دلم الهی که زود فراموش کنی 

ازین چیزا زیاد بوده متاسفانه ولی من فراموش میکنم ونمییزارم رابطمون بدشه.خانوادش ادمای بدی نیستن ولی گاهی سهوا یا عمدا یه کارایی میکنه ادم دلشش میشکنه

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
ازین چیزا زیاد بوده متاسفانه ولی من فراموش میکنم ونمییزارم رابطمون بدشه.خانوادش ادمای بدی نیستن ولی ...

منم اصلا به کارای خانوادش اهمیت نمیدم کلا هر چیزی که منو ناراحت کنه اهمیتش نمیدم خیلی مگه وقتایی که تنها باشم واسه یا با دوستی کسی درد دل کنم چند کلام....همسرم دیشب میگه واسه تو چی مهم هست اصلا گفتم خودم 

منم اصلا به کارای خانوادش اهمیت نمیدم کلا هر چیزی که منو ناراحت کنه اهمیتش نمیدم خیلی مگه وقتایی که ...

👏👏👏👏👌👌👌