2777
2789
عنوان

شوهرم يه پيج ديگه تو اينستا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 32 پست
نه يه بار يه دختره بهش ز ميزد اينم كفت خودش معزفي نميكنه بزار ببينيم كيه ظاهرا اشناست بعد بتوپ بهش ...

این موضوع که دختره مزاحم بوده به خرابی ذات شوهرت ربط نداشت

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیل تر نه کاش قطع میشد کلا وگرنه تلگر ام که فیلترشد اتفاقی نیفتاد فقط همه چندتا چندتا فیل تر شکن نصب ...

خداازدهنت بشنوه همه ازاین اینستا مینالن شده خونه فسادمن که انقدرازاین جورچیزاشنیدم افسردگی گرفتم

میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین
اتفاقا بدتر پسرا وقتی بااکانت دخترمبان ک بخوان دختر توخطر قرار ندن و این مردو زن متاهل بیشتر انجام م ...

متوجه نشدم ميشه بگي

من در ضمن سنم كم نيست با اين چيزا نميترسم خواهر

ولي ببين كلا اخلاقم اينجوريه كه دوست ندارم مراقب كسي باشم و به اين چيزا اعتقاد ندارم كه زن بايد مراقب زندگيش باشه چون مرد هم يه طرف قضيه است و چشمش كور خودش مراقب باشه

و كسي كه بخواد غلطي كنه تو سلولم كارش ميكنه

لطفا گوسفند نباشيم😑
این موضوع که دختره مزاحم بوده به خرابی ذات شوهرت ربط نداشت

خب اينم جوابش ميداد تا بفهمه كيه ولي چون ميدونست من بفهمم عصباني ميشم نگفته بود تا خودم ديدم يهو

بعد قسم كه ميخواستم خودم بفهمم كيه بعد بهت بگم 

ولي فك نكنم ميگفت حداقل از ترس اينكه محكومش كنم به اينكه اصلا چرا جوابش دادي 

لطفا گوسفند نباشيم😑
جواب تكتكتون نميدم ببخشيد  اره منم فوق عصبانيم واقعا بچه نداشتم ميرفتم همين الان

فکر نمیکنم این موضوع انقدری بزرگ باشه ک بخوای بخاطرش زندگیتو ترک کنی

خودت میگی اکانتش دختر بود نهایت کاری ک کرده سر ب سر چندتا مرد گذاشته ک اکثر پسرا ی بار اینکارو کردن

سر سنگین باش و ازش دلیل بخواه اما اینکه انقدر خودتو اذیت کنی درست نیس

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
فکر نمیکنم این موضوع انقدری بزرگ باشه ک بخوای بخاطرش زندگیتو ترک کنی خودت میگی اکانتش دختر بود نهای ...

اين دوتا عكس خدايا شكرت و يه عروسك غمگين گذاشته بود يه مردم كامنت گذاشته بود و چنتا دخترم لايك كرده بودن از اون دختر خفنا

لطفا گوسفند نباشيم😑

بعدشم حذفش كرد

منم بهش گفتم من چه ايرادي دارم لابد دارم بگو چيه كه اين اكانت ساختي

اونم گفت بخدا همينجوري و ازين چرت و پرتا ولي قانع نشدم

لطفا گوسفند نباشيم😑
اين دوتا عكس خدايا شكرت و يه عروسك غمگين گذاشته بود يه مردم كامنت گذاشته بود و چنتا دخترم لايك كرده ...

الان خود شما هم هر پشتی بزاری امکانش هست ده تا مرد خفن بیان لایک کنن

من از همسرتون دفاع نمیکنم ب هیچ عنوان چون مقصرن اما شما معلومه خیلی داری غصه میخوری

فقط میخوام خیالت رو راحت کنم ک شوهرت با اکانت دختر کار بدی نمیتونه انجام بده

با شوهرت فردا صحبت کن و ناراحتیتو بهش بگو

امیدوارم شوهرت بتونه از دلت در بیاره❤

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
بعدشم حذفش كرد منم بهش گفتم من چه ايرادي دارم لابد دارم بگو چيه كه اين اكانت ساختي اونم گفت بخدا ه ...

شما چرا ایراد داشته باشی

شوهرتون بچه بازی دراورده

این کارارو پسرای تازه ب دوران رسیده انجام میدن

شما چرا ایراد داشته باشی شوهرتون بچه بازی دراورده این کارارو پسرای تازه ب دوران رسیده انجام میدن

منم همينو ميگم ميگم تو كه تازه نوجوون نيستي تو هزار مشكل داريم يا بهتره بگم هزار مساله هزار اميد به فرداي بچمون

ناراحتيم در واقع از همينه خواهرم

لطفا گوسفند نباشيم😑
الان خود شما هم هر پشتی بزاری امکانش هست ده تا مرد خفن بیان لایک کنن من از همسرتون دفاع نمیکنم ب هی ...

اگه اكانت خودش بود ايراد نداشت شايد اينقد 

بهش ميگم ميدوني حساسم و اينكارارو ميكني خب واقعا ازت نااميد و سرد ميشم ميزنه بع شوخي بازي و اينكه كارش توجيه كردن اعصابم يهم ميريزه واقعا غصه خوردم 

واقعاا اگه بچه نداشتم حداقل واسه ترسوندنش ميرفتم بيرون از خونه

لطفا گوسفند نباشيم😑
منم همينو ميگم ميگم تو كه تازه نوجوون نيستي تو هزار مشكل داريم يا بهتره بگم هزار مساله هزار اميد به ...

حق داری عزیزم

اما زیاد خودتو اذیت نکن فدات مردا کلا خودشونم تو کار خودشون میمونن چ برسه ما زنا

اگه اكانت خودش بود ايراد نداشت شايد اينقد  بهش ميگم ميدوني حساسم و اينكارارو ميكني خب واقعا از ...

چند روزی ک ناراحتیتو نشون بدی خودش میاد معذرت میخواد