2777
2789
عنوان

شوهرم يه پيج ديگه تو اينستا داره

753 بازدید | 32 پست

شبي ديدم تو گوشيش بعد ميگم اين اكانت دختر چيه

ميگه دوماه پيش همينجوري ساختم تا ديد جامعه به يه دخترو ببينم

ميگم خب اگه واقعا اين بود يعني تا الان نفهميده بودي ديد جامعه چيه بعدشم تو اين گروني و اوضاع كاريت و بچه و زن و هزار كوفت و مرض ديگه چطور ياد اين مساله مهم افتادي!!

هي ميزنه به شوخي بازي منم عصبي شدم اومد بغلم كنه گفتم فقط برو حوصلت ندارم ديگه دستتم بهم نخوره

ذاتا چشمت ميچرخه من نميخوام نه كنترلت كنم نه چكت كنم نه مزاحمت بشم چون ذاتت خرابه

اونم گفت برو جنبه هيچي نداري ديگه تمام كن

بچه ها داغون شدم

لطفا گوسفند نباشيم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که پیج با هویت دختر ساخته یعنی خیانتی درکارنیست وگرنه پسرونه میخواست با دخترا حرف میزد دوست میشد.

البته حرفت خوب نبود ذاتت خرابه چیه مگه قبلا چیزی دیدی ازش؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

اين مرد خوبه هست يعني

هيچي كم نميزاره

روزانه هزار بار قربون صدقه ميره و بوس و از اين كارا و خرج برامون

ولي واقعا اعصابم يهم ريخته

ميخوام تا يه مدتي ارتباط جنسي حداقل نداشته باشم

كاش ميشد قهر كنم

لطفا گوسفند نباشيم😑
خوبه که پیج با هویت دختر ساخته یعنی خیانتی درکارنیست وگرنه پسرونه میخواست با دخترا حرف میزد دوست میش ...

اتفاقا بدتر پسرا وقتی بااکانت دخترمبان ک بخوان دختر توخطر قرار ندن و این مردو زن متاهل بیشتر انجام میدن نمیخام استارتر بترسونم شاید واقعا قضیه یچیز دیگا باشه

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
خوبه که پیج با هویت دختر ساخته یعنی خیانتی درکارنیست وگرنه پسرونه میخواست با دخترا حرف میزد دوست میش ...

نه يه بار يه دختره بهش ز ميزد اينم كفت خودش معزفي نميكنه بزار ببينيم كيه ظاهرا اشناست بعد بتوپ بهش

بعد من هي بهش شك ميكردم نكنه داره پرتم ميكنه از موضوع

بعد دوتايي نقش بازي كرديم واسه دختره تا دختره گفت كيه بعد رفتم شستمش خانم هرزه رو 

ولي الان اينو گفتم ذاتت كه بفهمه هنوز اون تو ذهنمه

لطفا گوسفند نباشيم😑
حالم ازاینستابهم میخوره کاش فیلترمیشدکه شده بلای جون همه

فیل تر نه کاش قطع میشد کلا وگرنه تلگر ام که فیلترشد اتفاقی نیفتاد فقط همه چندتا چندتا فیل تر شکن نصب کردن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍