الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والااا من خودم دو روز از اولين اقدامم گذشته حالم خيلي بدهه ، حالا نميدونم يعني چي 😂 بايد ٥ روز ديگه پريود شم اما من هيچ وقت كمر درد نميشم اما الان دارم ميميرم از كمر درد ، هي تير ميكشه ، گُر ميگيرم ، دلم يوهو تير ميزنه ، حالا نميدونم كدومه ، تاپيك هم زدم در اين موضوع كسي ج نداد خيلي 😭
برای من کلی علائم بود از همون فرداش زیر دلم درد میکرد تخمدانا تیر میکشیدن ۳روز بعدش داغ شد دمای بد ...
واقعاااا ؟؟ من الا ٢ روز از اقدامم گذشته همين علائم رو دارم ، ٥ روز ديگه ام بايد پريود شم ، حالا نميدونم واسه كدومه ، ولي خيلي كمر درد دارم ، اخه همه بهم گفتن از بعد يك هفته علائم مياد نه از فرداش، من از فرداش يه جوري شدم
برای من کلی علائم بود از همون فرداش زیر دلم درد میکرد تخمدانا تیر میکشیدن ۳روز بعدش داغ شد دمای بد ...
من اصلا انگار ميخوام پريود شم ، ولي راستش ديروز هم كه يك روز از اقدام گذشته بود يك لك خيلي خيلي خيلي ريز ديدم ، ولي واسه لانه گزيني كه زوووده نميدونم والااا