2821
2789
عنوان

مکمل افزایش وزن

11097 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر 

دخترم ۴ سالشه خیلی ریزه و تقریبا ۱ سال و نیم که رو وزن ۱۵ کیلو مونده. قبلش ۱۶ کیلو بود

خیلی مریض میشه.زیر چشماش گود میشه. 

بد غذاست خیلی.

هیچی ام ازصبح بهش ندم تا شب اصلا واسش مهم نیست.

اگرم بخوره خیییلی خیلی کم میخوره. 

بخدا لباس تو تنش اصلا قشنگ نیست.کلافه شدم از بس گفتم بخور. 

چه پیشنهادی  دارید واسه وزنگیری و اشتها بچه تو این سن؟

مکمل گین آپ کسی داده به بچه اش؟

توروخدا نصیحت و ولش کن و... بزارید کنار.

واسه یه مادر خیلی سخته تحمل اینکه هر کس رسید بگه یکم به بچه برس جون نداره.

چرا اینقدر لاغره 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر بردینش ،اگر هیچ راهی به نظرتون نمی رسه با یک متخصص مشورت کنید منم پسرم تا حدودی بد غذا بود درکتون می کنم هر کس از راه می رسید می گفت چقدررلاغرِ ولی دکترش همیشه می گفت خیلی هم خوبه الگوی رشدش اینِ که قدش از وزنش جلوترِ الان یازده سالشه و خیلی خیلی همه چیش خوبه یک دوره مصرف مکمل زینک و d3 خیلی براش مفید بوده.

عزیزم دکتر بردینش ،اگر هیچ راهی به نظرتون نمی رسه با یک متخصص مشورت کنید منم پسرم تا حدودی بد غذا بو ...

بله دکتر بردمش. میگم که آزمایش هم داد. چون دکتر هم دید وزنش ثابت مونده گفت باید ببینیم علت چیه. 

گفت وزن و قدش واسه بچه ۴ سال خوبه امااینکه بیش از ۱ سال وزنش ثابت مونده اشکال داره.

تو آزمایش که همه چی خوب بود.

بهش فقط سانسول داد.که اونم خیلیاثر نکرد.

واقعا اونایی که دهنشونو باز می کنن و راجع به بچه ی دیگران نظر می دن خیلی بی فکرن بابا خودِ مادر چشم ...

خیلی حال آدمو میگیرن. 

مخصوصا اینکه میگن از بس ضعیف هی مریض میشه 😔

خیلی حال آدمو میگیرن.  مخصوصا اینکه میگن از بس ضعیف هی مریض میشه 😔

مکمل زینک پلاس خیلی خوبه برای بچه ها شربتش هست امتحان کن اگر قدش خوبه جای نگرانی نیست ولی علت ثابت موندن وزنش رو هم پیگری کن.من تو شرایط شما بودم ،دقیقا می فهمم چی می گی و چقدر رفتار اطرافیان به آدم عذاب وجدان می ده چقدر روحیه ی آدمو خراب می کنه .ولی عزیزم من امروز می فهمم که چقدر الکی خودمو اذیت کردم چند سال دیگه به امروزت می خندی نگذار حرف مردم حالت رو بد کنه تو این سن ۹۰ درصد مادرا همین گرفتاری رو با بچه هاشون دارن غصه نخور.

شیر بز بهترین جایگزین شیر مادره من اینو از تجربه خودم میگم چون بچم نارس بود خودم شیر نداشتم از شانس بد من بچم به پروتویین  شیر گاو هم حساسیت داشت نمیتونستم شیر خشک بدم از زمانی که شیر بز امتحان کردم نه تنها هیچ حساسیتی نداشت بلکه وزن و قدش هم خیلی خوب شده بعدها خودم خیلی مقاله خوندم در مورد شیر بز دیدم طلا هست برای کم خونی دیابت فشار خون نازایی عوارض شیمی درمانی زخم معده  گوارش آسان سلامت قلب اسم برونشیت حتی رشد جنین در رحم نقش بسزایی داره حدود 96 درصد ویتامین و املاح و مواد معدنی داره برای اطلاع از خواص بیشمار شیر بز فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید خودتون پی می‌برید که طلا هست اما بخصوص برای نوزادان باید از یه جای مطمن تهیه کنید اگه تهران زندگی می‌کنیدیه مزرعه هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات شیر بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد واقعا طلاست  

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دخترم نارس دنیا اومد و به پروتین گاو هم حساسیت داشت خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عمر  بده  طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر