2777
2789
تیکه انداختن اصلا بلد نیستم اصلا وگرنه خیلیارو زخمی میکردم 😞😞😞

👍👍👍😩😩😩😂😂😂😂وای منم

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار یکی داشت تو اتوبوس بلیط میفروخت،،،،آفتابی نبود هوا،،،،،عینک آفتابی زده بود،،،چشم تو چشم جلو ب ...

اوفففففف چه تیکه ای طرف زنده اس!!!!😕😕😕😕😕😕😒😒😒😒😒😒😒😯

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم
اوفففففف چه تیکه ای طرف زنده اس!!!!😕😕😕😕😕😕😒😒😒😒😒😒😒😯

چه میدونم والا،،من که هنوز زندم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خخخخخ تو فک کنم از اون دسته فامیلای خطرناک مایی

نه اتفاقأ خیلی خند رو و مهربونم و دوست ندارم دل کسی رو بشکنم ولی دیگه کسی بهم ظلم کنه باز تا چند بار سکوت میکنم و اخرش میچزونمش

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

به شوهر خواهرم:خیلی سال پیش گفت می خام بزنمم تو کار بسازبفروشی گفتم شما خیلی وقته بساز بفروشی منتهی فک وفامیل.....رفت که رفت

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم

من از تیکه و اینها بیزارم سعی میکنم حرفهای بد دیگران رو متوجه نشم و کلا نفهمم😒

ولی یکبار مهمونی خیلی شیک و رسمی رفته بودم ، خواهر دوستم ( با احترام به هر نوع اندامی ) که اضافه وزن زیادی داره در حدی که مشکل روحی پیدا کرده و چندین بار ساکشن و اسلیو و... انجام داده و بی نتیجه بوده بدون هیچ سلام و علیکی داد زد فلانی چقدر سینه هات شله😮😮😮 منم گفتم من جای شما بودم بحث شلی و سفتی رو باز نمیکردم

من از تیکه و اینها بیزارم سعی میکنم حرفهای بد دیگران رو متوجه نشم و کلا نفهمم😒  ولی یکبار مهم ...

😃😃😃😃😃😃😃😃😃کاملا حقش بود بعضیا بیشعورن نمیشه درمقابلشون خانمی و سکوت کرد

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
😃😃😃😃😃😃😃😃😃کاملا حقش بود بعضیا بیشعورن نمیشه درمقابلشون خانمی و سکوت کرد

Mary جون اگر بدونی چقدر خجالت کشیدم جلوی دختر و پسر و همکار گفت ... شله😕 حالا هرچی هست این حرف مزخرف چی بود

گفتنش درست نیست ولی من مدام ورزش میکنم و اندام خوبی دارم. مرسی که تاییدم کردی

Mary جون اگر بدونی چقدر خجالت کشیدم جلوی دختر و پسر و همکار گفت ... شله😕 حالا هرچی هست این حرف مزخر ...

خواهش عزیزم.درکت میکنم آدم این شکلی همیشه هست...آدم نباید جلوش کم بیاره مث خودش باشه تا بشینه سر جاش

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍