نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 عنوان مامان های قمی خبر دارم خبررررر😀😀😀 396 بازدید | 14 پست امروز رفته بودم درمانگاه حضرت ابوالفضل ازمایش قند بدم دیدم رو درب دارو خونه زده بودن پوشک مای بیبی به قیمت قدیم سایز یک دوبل ۳۰ هزار تومن بود سایز دو هم ۱۱ هزار تومن بقیه سایزها یادم نیست قیمتش😁😁 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔 1397/07/14 | 18:23 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 اوه قمی ها قیام کردن 😁😁😁خدا خیرشون بده تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 تا حالا از ساکن بودن در قم اینقدر خوشحال نبودم😄😄 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ارزو۲۴ عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 1031 خخخخخخخ فک کردم چیشد عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
Mona2 عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 13092 بيخود نيست ميگن كشور قم كه ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
کیک_کشمشی عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 10161 وای ما این همه پول ویزا و بلیط بدیم بریم قم نمی ارزه ک همین شهر خودمون پوشک میگیریم😂
نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 آخه قم كشور جداست🤣🤣🤣🤣🤣 شاید خون مردمش رنگین تره😜😜 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 وای ما این همه پول ویزا و بلیط بدیم بریم قم نمی ارزه ک همین شهر خودمون پوشک میگیریم😂 تازه باید پول چادر هم بدی😂 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 اوه خارجه😎 خیلی زیاد هم خارجه😂😂 خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 کجا هست درمانگاه؟ خیابون امام زاده ابراهیم خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نرگسی۶۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6965 تو خود درمانگاه میفروشن؟ اره داروخونش تو خود درمانگاهه خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔