2777
2789

امروز رفته بودم درمانگاه حضرت ابوالفضل ازمایش قند بدم دیدم رو درب دارو خونه زده بودن پوشک مای بیبی به قیمت قدیم 

سایز یک دوبل ۳۰ هزار تومن بود 

سایز دو هم ۱۱ هزار تومن 

بقیه سایزها یادم نیست قیمتش😁😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

اوه قمی ها قیام کردن 😁😁😁خدا خیرشون بده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا از ساکن بودن در قم اینقدر خوشحال نبودم😄😄

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

خخخخخخخ فک کردم چیشد 

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ
آخه قم كشور جداست🤣🤣🤣🤣🤣

شاید خون مردمش رنگین تره😜😜

وای ما این همه پول ویزا و بلیط بدیم بریم قم نمی ارزه ک همین شهر خودمون پوشک میگیریم😂

تازه باید پول چادر هم بدی😂

اوه خارجه😎

خیلی زیاد هم خارجه😂😂

کجا هست درمانگاه؟

خیابون امام زاده ابراهیم 

تو خود درمانگاه میفروشن؟

اره داروخونش تو خود درمانگاهه