2777
2789
عنوان

کسی بچه شو از دو سالگی مهد گذاشته

83 بازدید | 4 پست

بچه ها تون مهد رو دوست دارن. بهش عادت کردن. خودم میدونم زوده ولی چاره ی دیگه ای ندارم. اگر تجربه هاتونو در اختیارم بذارید ممنون میشم

من گذاشتم مهد 2 سال 4 ماهش بود از پوشک و شیر گرفته بودمش فقط یه کم زود زود مریض میشد چون با اشخاص زیایدی در ارتباط نبود قبلش ولی  سال بعدش براش واکسن زدم خوب شد خدا اولاش هم گریه میکرد میبردمش تا من میرفتم بیرون از مهد آروم میشد فقط لحظه جدا شدنش سخت بود که بعدش باباش میبرد که این مشکل هم حل شد الان 5 سالشه ولی بازم با من میره گریه میکنه با باباش راحت تره 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا ؟؟؟من امسال پسرمو گذاشتم مهد خیلی دوس داره البته رفته تو پنج سال کوچیک نیستش

به خاطر اینکه حتی خوب ترین مهدها هم دلشون واسه بچه نمیسوزه و همه تلاششون اینه که بچه رو وابسته کنن تا ماه بعد هم بیاد .من آنقدر دلم میسوخت که اومدم بیرون دیدم دلم طاقت نمیاره فکر کن سر ظهر به بچه ها میگفتن بخوابن حتی یه پتو نبود روی زمین خالی. قسمت اتاق تا دو ساله ها بچه رو زیر باد کولر میخوابوندن این همه هم پول میگرفتن بچه توی اتاق بازی هر طوری خوابش میبرد همون طوری ولش میکردن من که اعتراض میکردم میگفتن آخی تو تازه کاری هنوز عادت نکردی همه مهدها همینن و مدامم همه بچه ها مریض بودن و جالب اینکه همه مربی های مهد متفق القول بودیم که واقعا بچه رو مهد گذاشتن خیلی دل میخواد وقتی حتی نمیدونی چی به بچت میدن. اگر میخواین اجتماعی بشه یه کلاس دو ساعته توی فرهنگسرایی جایی بنویسید با خودتون بره کلاس توم شد بیاریدش. واقعا اگر خیلی مجبورید و کسی نیست بچه رو بزارید پیشش به مهد فکر کنید