دکتر منه من سال ۹۱بینیمو پیش ایشون عمل کردم خیلی راصیم خیلی به صورتم میاد طبق آناتومی صورت عمل میکنه دکتر با انصافیه اصلا پولکی نیست فقط یکم شوخه دکتری نیستکه خودشو بگیره من مشکل تنفسی هم ندارم جای بخیه هامم خیلی کم معلومه کارش تمیزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان لطفا نظر بدید دکتر دینی پیج اینستا نداره و قبل عمل هیچ قولی نمیده ولی تعریفشو زیاد شنیدم خواه ...
مطبش رفتی ؟ نمونه کاراشو دیدی؟هزینش چقدر شده؟ من یکی ازدوستام پیشش عمل کرده خیلی سال پیش خیلی راضیه هم تنفسی هم ظاهری خیلی خووووب شده منم بعد کرونا میخوام برم مطبش
سلام ۵ ماهه بینیمو پیش دکتر دینی عمل کردم بهترین دکتری هستن ک تاحالا دیدم خیلی تحقیق کردم تا ایشونو انتخاب کردن فوق العاده خوش اخلاق و باحوصله بینیم عالی شدههه خیلی دوسش دارم چشم بسته برین پیششون واقعا بهترینن