2777
2789

دکتر منه من سال ۹۱بینیمو پیش ایشون عمل کردم خیلی راصیم خیلی به صورتم میاد طبق آناتومی صورت عمل میکنه دکتر با انصافیه اصلا پولکی نیست فقط یکم شوخه دکتری نیستکه خودشو بگیره من مشکل تنفسی هم ندارم جای بخیه هامم خیلی کم معلومه کارش تمیزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان لطفا نظر بدید دکتر دینی پیج اینستا نداره و قبل عمل هیچ قولی نمیده ولی تعریفشو زیاد شنیدم خواه ...

مطبش رفتی ؟ نمونه کاراشو دیدی؟هزینش چقدر شده؟ من یکی ازدوستام پیشش عمل کرده خیلی سال پیش خیلی راضیه هم تنفسی هم ظاهری خیلی خووووب شده منم بعد کرونا میخوام برم مطبش 

دوستان لطفا نظر بدید دکتر دینی پیج اینستا نداره و قبل عمل هیچ قولی نمیده ولی تعریفشو زیاد شنیدم خواه ...

یکی از آشناهای ما پیشش عمل کرده ،میگفتن کل بینی رو تیغ میزنه و برای کسی که بدزخم باشه، ممکنه جاش بمونه .

و گفتن خیلی باریک و صاف عمل می کنه .

سلیقه ایه ...

مطبش رفتی ؟ نمونه کاراشو دیدی؟هزینش چقدر شده؟ من یکی ازدوستام پیشش عمل کرده خیلی سال پیش خیلی راضیه ...

اره عزیزمنمونه هاش که خوب بودن و خودش هم پولکی نبود من نمیدونم خیلی بازم دارم سرچ میکنم

به من گفت 6.5

یکی از آشناهای ما پیشش عمل کرده ،میگفتن کل بینی رو تیغ میزنه و برای کسی که بدزخم باشه، ممکنه جاش بمو ...

اره اونجوری ک به منم گف کلا میخاد تغییرات بده نگرانم هیچکسو ندیدم ناراضی باشه بازم منتظرم کسیک عمل کرده بیاد نظر بده

سلام عزیزم خوبین من اوایل سال ۱۴۰۰ پیششون عمل کردم هنوز یکماه نشده ولی راضی هستم دکتر خوبیه و خیلی خ ...

عزیزم هزینت چقدر شد و نوع بینیت چی بود؟آدرس مطبش رو هم لطف میکنی بدی؟

سلام ۵ ماهه بینیمو پیش دکتر دینی عمل کردم بهترین دکتری هستن ک تاحالا دیدم خیلی تحقیق کردم تا ایشونو انتخاب کردن فوق العاده خوش اخلاق و باحوصله بینیم عالی شدههه خیلی دوسش دارم چشم بسته برین پیششون واقعا بهترینن