2777
2789

بیاین از حالتاتون بگین از اینکه چند روز دیگ تا موعودتون مونده امید دارین یا نه چند ماه اقدامین و کلااا بیاید کنار هم باشم

خودم یک ماه اقدام کردم کلا از زمان اقدام دردای پریودیم انگاری شروع شده دمای بدنم حسابی بالاس منی ک هیچ وقت عرقام بو نمیداد این ماه هرروز تو حمومم ۷روز پیش ۲تا لک صورتی دیدم خیلی کوفتم و اینکه مثل چیییی دارم غذا میخورم خیلیم شکمم نفخ داره حالا نمیدونم باردارم یا نه فعلا ۹روز دیگ باید صبر کنم در ضمن بعد یه سقط ک داشتم ۸ ماه پیش این ماه اقدام کردم برای تلاش مجدد

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اسفندسال پیش سقط داشتم

۳ماهه اقدامم 

۵روز به موعدم مونده

تقریبا هرماه تمام علائمارو دارم 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
منم دوهفتس فهمیدم باردارم ۴روزقبل ازموعدم بی بی پررنگ شد،ازموعدپری کمردرد شــدید،ترشح وسینه هامم درد ...

مبارکتون باشه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

من ده روزه اقدام کردم ماه اول اقدامم هست.از دوروز بعداقدام وحشتناک زیر دلم و کمرم درد میکرد دیروز و امروزم دوبارلک دیدم خیلی کم

۲۵ هم موعدمه دیگه نمیدونم هستم یانه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم بعد پنج ماه ک از سقطم گذشت این ماه اقدام کردم یعنی بعد پریودیم دو سه بار اقدام کردم بعد یه هفته بخاطر یه مشکلی اقدام نداشتیم دوباره دوشب که اقدام داریم امروزم موقع نزدیکی ترشح خونی مانند دیدم حالا ببینم با وجود اقدام نصفه و نیمه این ماه باردار میشم یا نه