2777
2789
عنوان

خانما بچم تب داره

169 بازدید | 9 پست

دوقلوهام از دیشب ساعت ۳ تب کردن پاشویه کردم و استامینوفن دادم یکم تبشون اومده پایین دخترم تو خواب ناله میکنه و ی لرزی تو بدنش میاد دستو پاهاشون سرده سر و شکمشون گرم...۱۵ روزشونه..علتش چیه چیکار کنم؟عصری میبرمشون دکتر

خدایا امیدم بتوست!!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید سرما خوردن عزیزم...به بچه 15 روزه مگه استامینوفن میدن؟

آنه ! تكرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشمهایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود...
همون دیگ منم بشک افتادم فک کنم نمیدن 

فک کنم کلا چیزی نمیدن..دختر منم 15 روزه اینا بود سرما خورد دکتر فقط قطره بینی داد..

آنه ! تكرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت وقتی روشنی چشمهایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود...
فک کنم کلا چیزی نمیدن..دختر منم 15 روزه اینا بود سرما خورد دکتر فقط قطره بینی داد..

سرماباشه فقط اده قطره میدن واس بینی ولی تب رویادم نمیاو

بعدچرااین دکتدامیگن بچه سرمانمیخوره الکی میگنا

اذیت نشدی سختت نبود

من دخترم ابان بدنیامیادازاونورپسرم مدرسه میگیره همش نگران همین سرماخوردگیم 

وخدایی که بشدت کافیست
سرماباشه فقط اده قطره میدن واس بینی ولی تب رویادم نمیاو بعدچرااین دکتدامیگن بچه سرمانمیخوره الکی می ...

سرما میخورن ولی خودشون خوب میشن...نه زیادم سخت نبود فقط از همون نفس کشیدنش میترسیدم یه وقت بینیش کیپ نشه...

اخی عزیزم به سلامتی انشاالله...پسرت اگه مریض شد نزار نزدیک بچه بشه تو خونه هم همش اسپند دود کن یا پیاز بزار