الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نههه اگه اینجوری بود که تا حالا یه زن بعد شبه عروسیش زنده نمونده بود همه از درد مرده بودن😒
این سوالا چیه آخه؟حیا هم خوب چیزیه😑😳
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
نع .این همه خانم این تجربه رو دارن عزیزم .هیچکسی هم شکر خدا به مشکل بر نخورده. تو هم یکی مثل همه دخترایی که ازدواج کردن ووارد زندگی زناشویی شدن خودتومثل دیگران فرض کن و بیخودی به دلت ترس راه نده
موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود
عزیزم الکی نترس باورکن هیچ ترسی نداره منکه اینقدر میترسیدم گفتم حتما از عمل قلب باز بیشتر درد داره ولی اصلا اون چیزی نبود که فکرشو میکردم منکه اون موقع عقد بودم و گفتم تا روز عروسی خیلی موناونچرا تا اون موقع خودم رو ناراحت کنم ولی یه روز شوهرم با یک حرکت غافلگیرانه کارو تموم کرد و البته منو گول زد و گفت که به من کاری نداره منم به جای درد شوک بهم دست داد و مات و مبهوت بودم و اصلا یادم نمیاد که درد داشته باشم البته درد داشتم ولی خیلی کم ولی تا صبح بیدار بودم بدجور تو شوک بودم و باورم نمیشد😂😂😂