2777
2789

کافه رزرو کن اونجا سوپرایزش کن 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیراهن ماکسی خوشرنگ ترجیحا همرنگ لباس عقدت بپوش باتوربان و بادسته گلت و شوهرتم یه لباس ست باخودت بپوشه بریداتلیه عکس بندازین

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من عاشق این جنگولک بازیام البته شوهر ندارم فعلا 😜😜😂😂 

به نظرم خونه خیلی دستت باز تره 

یه عالمه با بادکنک اینا تزیین کن کیک بگیر شام بپز لباس خوشدل بپوش یه کادوی خوب بگیر به ماساژ مهمونش کن آهنگ بزار دو نفری برقصید و کلی کارای دیگه که دوس دارید 😋😋

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
یه پیراهن ماکسی خوشرنگ ترجیحا همرنگ لباس عقدت بپوش باتوربان و بادسته گلت و شوهرتم یه لباس ست باخودت ...

اتلیه که حتما میرم مرسی از پیشنهادت 

مراعهدیست با جانان ❤❤
من عاشق این جنگولک بازیام البته شوهر ندارم فعلا 😜😜😂😂  به نظرم خونه خیلی دستت باز تره  ...

اینارو برای تولدش انجام دادم مامان اینارو بیرون‌کردم جعبه سوپرایز درست کردم رو تخت با گل و شمع تو جعبه روغن ماساژ گذاشتم رقصیدیم غذاهای مورد علاقه ش درست کردم میخوام متفاوت باشه اینبار 

مراعهدیست با جانان ❤❤
اینارو برای تولدش انجام دادم مامان اینارو بیرون‌کردم جعبه سوپرایز درست کردم رو تخت با گل و شمع تو جع ...

هوممممم پس برو یه کافه از قبل هماهنگ کن 

غذا رو سفارش بده کیک و بگیر بده اونجا نگه دارن

بادکنکم برات بزنن رو یکی از صندلی ها شمعم بزارن

بعد برید بشینید کیک و خودشون بیارن کادوشم بده

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم