2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن با وجود دوتا بچه

1787 بازدید | 25 پست

سلام دوستان. 

صبح تون بخیر 

همونطور که از عنوانم پیداست. 

دلم میخواد بدم دانشگاه. دو تا بچه دارم.

یکی ۴ ساله و یکی ۴ ماهه.

لیسانس مدیریت دارم.خیلی سال پیش فارغ التحصیل شدم.

و سالهاست از کتاب و درس دور بودم.

ورودی سال ۸۱ بودم.

الان ۳۶ ساله ام.

اما خیلی دلم میخواد مشغول باشم.

اینقدر از همه چی دور بودم احساس میکنم مغزم قفل شده و گیرایی و حافظه ام ضعیف شده.

خواستم نظرتون رو بدونم. 

با توجه به سن و سال و موقعیتم به نظرتون میتونم دوباره درس بخونم؟اصلا خوبه برم دانشگاه؟

علاقه ام بیشتر به روانشناسی و روزنامه نگاری و... است.

ممنون میشم از تاپیکم نگذرید و راهنماییم کنید😘

دانشگاه کجا میتونم بی درد سر و بدون کنکور برم که این رشته ها رو داشته باشه؟

بچه ها رو کی میگیره؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها رو کی میگیره؟

دخترم مهد میره.

پسرم و نمیدونم 😐

خانواده ام پیشم نیستن.

مادر شوهرم که اصلا ...

اما همسرم خیلی همکاری میکنه. 

دانشگاه آزاد خیلی هزینه داره خوب. 

رویای هفته ام زیاده کلاساش.

علمی کاربردی و پیام نور چطوره؟

دخترم مهد میره. پسرم و نمیدونم 😐 خانواده ام پیشم نیستن. مادر شوهرم که اصلا ... اما همسرم خیلی ه ...

اگه جای بچه ها مطمئنه. اقدام کن. پیام نور خوبه. قیمتش کمتره و کلاساشم کمتره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من سال 89با دو تابچه 2و4ساله حقوق شهید بهشتی قبول شدم و رفتم 

اما چون بچه ها کوچیک بودن اونا اذیت شدن و خودمم  مجبور شدم یه جور انتخاب واحد کنم که صبح تا ظهر دانشگاه باشم واسه همین چهار یا پنج روز هفته دانشگاه بودم تو ترافیک صبح می موندم اعصابم خرد میشد و سردرد می گرفتم 

از طرفی هم به کارای خونه نمی رسیدم، وقتی میری سرکار پول میاری خونه ،اما. دانشگاه که میری یه عالمه کتاب و جزوه واسه خوندن    واسه من خوب نبود ،اگه کسی به کار بیرون عادت داشته باشه کم نمیاره ولی من با اینکه 24سالم بود کم اوردم 

به خودت بستگی داره 

اره عزیزم خواهرم با دوقلو ۳ ساله با ی بچه ۴ماهه میرفت دانشگاه بعدشم سرکار..اگ خودت بخوای حتما میشه

چطوری میرفت؟

حتما مامانتون و اطرافیان خیلی همکاری کردن باهاش 

همسرمم همین اعتقاد رو داره.

من متاهلم میخوام برم پیام نور.بخاطر کلاساش  که وقت زیادی نمیگیره

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.