زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره عزیزم ....کلا دلش بخواد حرف میزنه....شیر بده اب بده به به بده....نی نی بیا....کلا خیلی حرفاش مفهوم نیست و اصلا ک نمیتونه چیزی رو تعریف کنه اگه جایی بره....پا تلفن فقط الو سلام خوبی میگه و مفهومه باقیش معلوم نی چی میگه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچس دیگه بزرگ شه بهتر میشه.مسرا رو با دخترا مقایسه نکن عزیزم.پسرا کلا دیرتر حرف میزنن.دخترم و برادرزادم همسنن.دختر من ۲سالگیش مث بلبل حرف نیزد.پسر داداشم کلمه هم نمیگفت.الان مردی شده کلاس اوله.سخت نگیر