2777
2789

فریز کن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین توعم.گردو خشک اصلا ننیهورم.ولی گردو بادوم تازه رو نمیتونم.حدودا ۲هفته بادوم تازه نگه داشتم تو یخجال تا تموم شد.الانم چهار روزه گردوهارو اینجوری میخورم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
منم عین توعم.گردو خشک اصلا ننیهورم.ولی گردو بادوم تازه رو نمیتونم.حدودا ۲هفته بادوم تازه نگه داشتم ت ...

منم بابام دیروز واسم یه عالمه اورد حالا تر دوس دارم خشکش احساس خفگی میکنم ... منم میزارم تو یخچال 

مادرشوهر من چن روز پیش از مکافاتشون خلاص شد

میشینی عیییین خانما دستکش جراحی دست میکنی با چاقو پوست سبزش رو میگیری بعدش زیرش تو خونه روفرشی سفره ای چیزی پهن میکنی میذاری خشک بشه...میری و میای هراز گاه زیر و روش کن هوا بخوره سه چهار روز بعد جمعش کن بذار تو کمدی جایی...