2777
2789

من میخام فامیلی زایمان کنم چون شنیدم اونجا سزارین اختیاری انجام میدن،دقیقا نمیدونم کدوم دکترا میرن اونجا.فعلا میدونم آرزو ترابی،آیه کیوان،زهرا محمدتبار،سودابه ستاری میرن

به نظرتون دکتر ترابی خوبه برا سزارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی مثلا؟ شما کجا میخای زایمان کنی؟

ببین عزیزم هرمشکلی...مثلا یه جراح عمومی برات بنویسه هموروئید داری...یا چشم پزشک بگه لیزیک عمل کردی..یا بگن دیسک داری...من به احتمال زیاد وبه امیدخدا فامیلی

ببین عزیزم هرمشکلی...مثلا یه جراح عمومی برات بنویسه هموروئید داری...یا چشم پزشک بگه لیزیک عمل کردی.. ...

اتفاقا هموروئید دارم..ولی فک نمیکردم یه روز به دردم بخوره😂😂

ستاری ومحمد تبار بهتر از آرزو ترابیه   دختر خاله من دوتا زایمان ناموفق با ترابی داشته اونقدرام ...

ترابی بنظرم واسه کسایی ک مشکل نازایی نداشتن وبارداریشون کم خطره عالیع..چون واقعادکتریه که واسه مریض ارزش قائل میشه و وقت میزاره.ودیدم دستش توسزارین سبکه..تعریف محمد تبارم شنیدم

منتهی اصلا این بیمارستان داخلش ندیدم نمیدونم تمیزه خوبه چطوره😥😥😥

منم ندیدم چون ساکن بندرعباسم..برا من فقط مهم این بود که سزارین اختیاری انجام بدن.که گفتن فامیلی انجام میده

دیروز زنگ زدم هزینشم گفت با بیمه نیروهای مسلح 2500 میشه

خیلی خوبه هزینه ش