2777
2789
عنوان

بنظرتون کادوم کم بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اینکه بلوز بردم این بود که قبلا واسه یه مناسبت بهش ظرف داده بودم گفتم یه چیزی بدم خودش استفاده کنه،ذهنمم انقد درگیر دو تا بچه هام بود که یادم رفت شیرینی بگیرم،شوهرم نبود تنها رفتم،وقتی رسیدم خونه ش یادم افتاد شیرینی نگرفتم،البته سنشونم خیلی بالاس،من جای نوه شونم

برا کسی که ازمکه امده لباس میبرن؟!! خوب پولشو میبردی وسیله خونه یا شیرینی..

خودش پشت تلفن گفت واسم چیزی نیارید،آخه یه خانم مسن خیلی پولداره،من به اینجور افراد روم نمیشه پول بدم ،بقیه هم ظرف آورده بودن

ميگي خودش گفته چيزي نياريد شما هم بلوز برديد بد نبود ولي چي رو جبران كنيد اخه؟ پول رو برا دنيا اومدن بچه داده ربطي نداره شايدم برا اولين باري كه بچه رو برديد اونجا 

جبران كردن نداره كه

ولي كاش بجا بلوز يه جعبه شيريني ميبرديد ولي خيلي هم وحشتناك نبود بلاخره دست خالي هم نرفتيد  كه

چون سن بالا بوده موردي نداره

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟