یه ماهو نیم پیش من رفته بودم با شوهرم خونه مامانش ایناالبته با اصرار شویم که بریم برمیگردیم گفتم باشه.دریغا گه شوهرم گرفت اونجا خوابیدچون شبکاره بمنم قول داد نمیخوابه ومنم صبح زود که از خونه زدم رفتم ارایشگاه برنج ناهارو تو اب گذاشتم گفتم برمیگردم میپزم.ناهاروموندیم شامو گفت مادرشوهر بمونید گفتم برنج بیرونه خراب میشه رفتم خونه بزارمش یخچال ولی دیدم یکم ترشیده ابش گفتم بزارم ببرم شوهرم که برنج مادرشوهرم و نمیخوره همینکه مثل دفعه قبلیا خراب نشه بریزم بره.گذاشتم تو کیسه فریزر و انداختم تو کیفم همه چیو گذاشتم اخر سر گوشیمم که جی ۵ بودو انداختم توش تو راه که اومدم گفتم یه زنگ بزنم دیدم اب برنج رفته تو گوشی پاکش کردم و خاموشش کردم اومدم خونه سشوار کشیدم خشک و داغ بود گذاشتم سرد بشه دیدم روشن شد زدم به ش برق رفتم بیرون اتاق اومدم دیدم خاموشه .بردم تعمیراتی گفت باید امروز بمونه دوروزه میدم منم چون دفعه قبل بخاطر بچه شیرخوارم که ازحموم اوردمش شامپو رو پیش گوشی قبلیم گلاشته بودم سوخته بود بردش ولی ۲۰۰ تومن نداد شوهرم که ال سی دیشو درست کنن.که مثلا من تنبیه بشم هی غر میزد وسرکوفت درحالیکه من با حقوق خودم خریده بودم