2777
2789

یه ماهو نیم پیش من رفته بودم با شوهرم خونه مامانش ایناالبته با اصرار شویم که بریم برمیگردیم گفتم باشه.دریغا گه شوهرم گرفت اونجا خوابیدچون شبکاره بمنم قول داد نمیخوابه ومنم صبح زود که از خونه زدم رفتم ارایشگاه برنج ناهارو تو اب گذاشتم گفتم برمیگردم میپزم.ناهاروموندیم شامو گفت مادرشوهر بمونید گفتم برنج بیرونه خراب میشه رفتم خونه بزارمش یخچال ولی دیدم یکم ترشیده ابش گفتم بزارم ببرم شوهرم که برنج مادرشوهرم و نمیخوره همینکه مثل دفعه قبلیا خراب نشه بریزم بره.گذاشتم تو کیسه فریزر و انداختم تو کیفم همه چیو گذاشتم اخر سر گوشیمم که جی ۵ بودو انداختم توش تو راه که اومدم گفتم یه زنگ بزنم دیدم اب برنج رفته تو گوشی پاکش کردم و خاموشش کردم اومدم خونه سشوار کشیدم خشک و داغ بود گذاشتم سرد بشه دیدم روشن شد زدم به ش برق رفتم بیرون اتاق اومدم دیدم خاموشه .بردم تعمیراتی گفت باید امروز بمونه دوروزه میدم منم چون دفعه قبل بخاطر بچه شیرخوارم که ازحموم اوردمش شامپو رو پیش گوشی قبلیم گلاشته بودم سوخته بود بردش ولی ۲۰۰ تومن نداد شوهرم که ال سی دیشو درست کنن.که مثلا من تنبیه بشم هی غر میزد وسرکوفت درحالیکه من با حقوق خودم خریده بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با حقوق خودت میخری اصلا نیازی نیس همسرت در جریان قرار بگیره وقتی میگی سرکوفت میزنه بی سر و ثدا یه گوشی مثل قبلی بخر و خلاص

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من‌که اصلا سر در نیاوردم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

تعمیراتی گف فقط شستشو میخواد بهش راستشو نگفتم گفتم بهش بگم که دخترم اب روش ریخته به مادرشو خواهرشم سپردم که پرسید بگید دخترم اب ریخته که مادرشوهرم گف من نمیتونم بهش دروغبگم هرموقع به نفعش باشه دروغ میگه کثافت.گفتم بزار درست بشه خودم هزینشو میدم که سرکوفت نزنه بعدش میگم راستشو.شوهرم گف به کی دادی گفتم فلانجا گف من اونو میشناسم لاشیه زیاد میگیره تو این گرونی.گف جایی رو دارم که کم میگیره و امینه اخه عکس توش داشتم