2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 21 پست
گلم کلی خدارو باید شکر کرد بابت این دختر سالم.بهش فکر نکن و بسپارش خدا.

شکرررر میکنم هزار بار ولی داغ دلم سردنمیشه یعنی شده بود یکم باز این عقب افتادن پریود و امید واهی بدجوری داغمو تازه کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت.منم یه بارداری شیمیایی داشتم و الان دوباره باردار شدم دو روز دیگه سونوی قلب باید برم خدا خود ...

مررسی عزیزم به حرفام گوش میدی جز اینجا جای دیگه ای نمیتونم حرف دلمو بگم هم صحبت و همدمی ندارم واسه درد دل کردن 

میفهممت.منم یه بارداری شیمیایی داشتم و الان دوباره باردار شدم دو روز دیگه سونوی قلب باید برم خدا خود ...

ان شاالله قلب فرشته کوچولوت مث ساعت بزنه و خوشحالت کنه عزیزم

قربونت برم. انشاالله.خدا برای تو هم یه دوقلو ناز و خوشگل و سالم میده به همین زودیا انشاالله

ان شاالله عزیزم حتی فکرشم نمیتونم بکنم اگه این اتفاق برام بیافته چه حسی پیدا میکنم

عزیــــزم‌خیلی دوست داشتم‌بپرسم‌جریان‌دوتاپسرت چی بوداماترسیدم ناراحت بشی دلم نیومدالــهی بمیرم ابجی برات.خــدابهت صبربده انشالابه حق امام‌حسین خدادلتودوباره باشکفتن‌یه‌غنچه دیگه شادکنه‌😢اززمانی ک اومدم تونی نی سایت اولین باره ک بغضم شکست درکشم سخته