2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم پسرم بیش فعاله یا نه؟

2615 بازدید | 35 پست

پسرم شلوغه اما بعضی وقتا توی خونه آروم میشینه بازی میکنه با اسباب بازیهاش یا اینکه کارتون میبینه گاهی وقتا هم توی خونه زلزله به پا میکنه و یا یه بچه ای رو می بینه دیگه صدای منو انگار نمیشنوه بالا پایین می پره😓خیلی نگرانم

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیش فعال ی لحظه هم نمیشینه با اسباب بازی هاش بازی کنه!  ب بچت بیشتر توجه کن و واسش وقت بذار

یعنی شما می گین نمیشه اسمشو بیش فعال گذاشت؟

بیش فعال باشه چه اشکال داره؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یعنی شما می گین نمیشه اسمشو بیش فعال گذاشت؟

بچت کمبود توجه داره

وقتی مهمون میاد جیغو داد میکنه نشون میده بهش داره خوش میگذره

و میخواد خودشو بهتون نشون بده

زن، زندگی، آزادی🖤مرد،میهن،آبادی
اگه براش قصه بگي گوش ميكنه؟؟ چند دقيقه باي تلويزيون ميشينن؟؟ خيلي وسايل خونه رو خراب ميكنه؟؟

بله همش بهم عروسک میاره که قصه های اینارو برام بگو منم اعصابم نمیرسه

آره شبکه ی پویا رو دوس داره ۲۰ دیقه میشینه

محله ی گل و بلبل رو نگا میکنه تموم میشه بعدا پامیشه

دو ماه پیش پاهاشو کرد داخل میز تلویزیون،۴۸ اینچ الیدی اومد پایین خراب شد😣

بچه مگه مجسمه است بشینه یه جا...

بچه ای که یه جا بشینه جیک نزنه افسرده است..

بیش فعال رو بیشتر موقع درس باهاش مشکل پیدا میکنن و تشخیص میدن.. اونا تمرکز ندارن و خودشون رو میکشن نمیتونن یه جا بشینن و یه چیز رو یاد بگیرن.. بچه بچه رو میبینه دوست داره باهاش بازی کنه.. اگر میتونی تو محیطهایی که بچه هست مثل پارک مهد باشگاه کلاس نقاشی هر جایی که بچه هم سنش باشه باهاش بازی کنه... بچه ها زندانی نیستن تو رو خدا بزارین بچه گی کنن تا در آینده با جوونهای افسرده و دل مرده روبرو نباشیم..

یکی از شاخصه های بیش فعالی اینه هر اسباب بازی بهش بدی تیکه تیکه اش میکنه . و بچه بیش فعال غیر قابل کنترل. پسر شما شیطون و تنها. همین. مشکلی که همه بچه ها الان دارن. تک و تنها تو آپارتمان بدون همبازی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بله همش بهم عروسک میاره که قصه های اینارو برام بگو منم اعصابم نمیرسه آره شبکه ی پویا رو دوس داره ۲۰ ...

اينايي كه ميگي بيش فعللي نيست 

احتمالا فقط توجه ميخواد 

تو روز حداقل به ساعت همه چيزو بذار كنار فقط باهاش بازي كنر

كم كم خوب ميشه

بچت کمبود توجه داره وقتی مهمون میاد جیغو داد میکنه نشون میده بهش داره خوش میگذره و میخواد خودشو به ...

راس میگی واقعا

چیکار کنم چطوری کمبودشو جبران کنم

توی مدرسه مشکل میشه دیگه معلم و شاگردارو هم کلافه میکنه ضمنا باید هی دارو بخوره

شاید هم درست بگین و مشکل باشه،،

ولی یه جا خوندم میگن بیش فعالی رو بعضیا بهونه کردن که نابغه ها رو گیر بندازن،،،یعنی طبق گفته حضرت رسول که فرمودن بچه هایی که بیش از اندازه بچگیشون شیطونی میکنن در آینده انسانهای باهوشی میشوند ،،

شاید طبق همین میان به بچه هایی که به قول خودشون بیش فعالن داروهایی نیدن که این داروها ذهن آدم رو کندتر میکنه ،

من فقط اینو جایی خوندم،،،،کسی منو نخوره لطفا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه مگه مجسمه است بشینه یه جا... بچه ای که یه جا بشینه جیک نزنه افسرده است.. بیش فعال رو بیشتر موق ...

موافقم وقتی میریم پارک میزارم آزادانه با سنگ و ماسه بازی میکنه اما همسر دوستمون گفت نکنه بچت بیش فعاله بردیش دکتر؟؟؟؟ منم یه لحظه برام تلنگر شد و ناراحتم شدم