میدونیین تحمل یه آدمی ک دوسش داری اما لایقش نیس چجوریه.....انگار یه توده ی خاکسریه تو خالی وسط وجودت قشنگ اون وسط قفسه سینت بهت فشار میاره...یه نفس که میکشی...حبس میشه...انگار نمیخواد نفسو پس بده انگار میخواد همونجا...بمونه...این ینی غم ینی غم باد.....😢😢😢😢😢
خدایا به کدام گناه ناکرده دارم جواب پس میدم....ب نفرین کی دارم میسوزم......خدایا از بددهنیش بگم که روح بابامو استخونلی بابامو تو قبر فحش میده...خدایا از فحشای رکیکی که ب عزیزام نسبت میده بگم.....خدایا از کثیف ترین فحشایی که ب خودم میگه بگم....خدایا از کتکایی ک میزنه ب بدنم...اما اول از همه قلبم کتک میخوره بگم....خدایا از اخلاق بدش که ۴ ساله حبسم تو این خونه بگم....خدایا از منع کردنم برا ارتباط با خانوادم بگم ...که مخاطبای گوشیم فقط خودشو ننشو خاهراشن😢😢😢😢😭😭با مادربزرگم................
..خدایا از خیانتایی که کردو دم نزدم خودمو به خریت زدم بگم...اعتمادم چی....خدایا از رابطه ای که هیچ حسی توش نیس....و دارم ادا درمیارم بگم.......چی بگم.....😢😢😢خدایا تو همشو میدونی.......بچه ها کمکم کنین من یه بچه یه سال و نیمه دارم....نمیتونم ولش کنم ....تا کی باید تحمل کنم....ینی تابشو دارم؟؟؟
چرا انقد ما از هم دور شدیم.....چرا باهام اینطوری میکنه.....نکنه ازم بدش میاد
بچه ها نفرینش نکنین دلم نمیاد
فقط بگین چیکار کنم دیگ بریدم..
ده دیقه رفتیم بازار واسه خرید....هی شالمو نگا کرد گف بکش پایین هی دکممو نگا کرد ...از ترسش نمیتونسم درست راه برم تو خیابون ک یه وقت جاییم بیرون نباشه...هی میگف بهم جن ...ده اخه...چرا ب کدوم گناه ناکرده😢😢😢مگ چیکار کردم
بچه ها خیلی دلم پره...تو روخدا سرزنشم نکنید من نه پدر دارم ن مادر
...فقط یه مادربزرگ پیر دارم....اونم وضع مالیش خوب نیس....بگین چیکار میشه کرد...من خودم ۲۰ سالمه فق😢😢😢😭😭