2777
2789
من متاسفانه یه تجربه نا موفق داشتم

جدی؟ کی انجام دادی؟ علایمی هم داشتی؟ من ۹ مهر انجام دادم

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باز انجام بده بار اول کم پیش میاد بشه.بار سه چهار

جدی سه بار باید انجام بشه😕😕😕

خوب باز انجام بده بار اول کم پیش میاد بشه.بار سه چهار

آخه شوهرم دیگه قبول نمیکنه.

فعلادکترمفت بایدوزنت رابیاری پایین.

الان تو رژیمم تاوزنم بیادپایین وشوهرم یه آزمایش دیگه بده اگه خوب نبود دوباره انجام بدم

😂😂😂😂😂😂😂😂بخند دنیا به روت بخنده😂🤣
جدی؟ کی انجام دادی؟ علایمی هم داشتی؟ من ۹ مهر انجام دادم

من مرداد انجام دادم.

هیچ علایمی نداشتم.

نزدیک پریودم علایم پریودی راداشتم فقط

😂😂😂😂😂😂😂😂بخند دنیا به روت بخنده😂🤣
آخه شوهرم دیگه قبول نمیکنه. فعلادکترمفت بایدوزنت رابیاری پایین. الان تو رژیمم تاوزنم بیادپایین وشو ...

اهان ان شاالله بوقتش جواب بگیری

چرا دیگه انجام ندادی

چون درصد گرفتنش خیلی کمه. دکتر گفت یک بار دیکه انجام بده ولی خودم گفتم نه. رفتم سراغ ivf یه بار انتقال منفی داشتم الانم ۱۱ روزه انتقال دومه منتظر نتیجه هستم. 

ان‌شاالله برای شما مثبت میشه هر کس مشکلش با شما فرق میکنه.

خدایا شکرت🙏

ببين اصلا ربطي به تعداد دفعات نداره الكي تو دلت خالي نشه من اي وي اف كردم و روزي كه رفته بودم يه خانومي اومده بود باردار بود و بار اول كه اي يو اي كرده بود نتيجه ديده بود خيليم خوشحال و سرحال بود خداروشكر 

بستگي به ا س پ ر م همسر و بدن شما داره و...

توكل كن به خدا و انجام بده

چون درصد گرفتنش خیلی کمه. دکتر گفت یک بار دیکه انجام بده ولی خودم گفتم نه. رفتم سراغ ivf یه بار انتق ...

الهی آمین ان شاالله همه نتیجه بگیریم

من میخام ما دیگه انجام بدم.تنبلی تخمدان دارم شوهرمم مشکل اسپرم نداره.چنددوره لتروزول و انپول استفاده کردم فولی های عالی داشتم ولی نمیدونم جرا باردار نشدم.حالا میخام ای یو ای کنم...نمیدونم بهم جواب میده یانه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع