2777
2789
خب کی اینجوری میشه،الان که میگن دلار شده ۸تومن ولی تو صرافیا زده ۱۵ یعنی اون روزا میاد😔دلخوشیه ما ...

بستگی به دولت داره .

فکر کنم اراده ی دولت این هست که حتما قیمت دلار رو پایین بیاره . به دلایلی که خودشون میدونن .

الان دولت اعلام کرده که 120 میلیارد دلار ذخیره ی ارزی داره و تصمیم داره دلار رو زیر 7500 تومن بیاره ( این حرف خود دولتمرداس )

خب دلالها هم تا بتونن سمپاشی می کنن که دلار پایین نیاد . مردم هم همکاری نمی کنن با دولت . این باعث میشه روند ارزون کردن دلار طولانی بشه .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
نه اینطوری گفتم گفتی متاهلی .......

نه من برای مدل طلایی که میخوای بخری نظر دادم گفتم دستبند دخترونه تره،ولی الان که متاهلی النگو شیک تره،همین😁نظر شخصیمو گفتم فقط،هرجور راحتی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها خب پس النگو قشنگ میشه🌹پیشاپیش مبارکه طلاهات😁

به نظرمنم النگو نخر، دستبند خوشگل بخر، من خودم النگو دارم دوست ندارم دستبندم تو ارزونی 140 گرمی فروختم لازم داشتیم طلا خیلی دوس ندارم سرویس عروسیما خیلی سبک برداشتم الان که گرون شده خییییییییییییلی طلا دوس دارم و میگم کاش سنگینتر برداشته بودم😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 الان طلا دوووووووست شدم😂😂😂😂😂

بستگی به دولت داره . فکر کنم اراده ی دولت این هست که حتما قیمت دلار رو پایین بیاره . به دلایلی که خ ...

اره متاسفانه درسته😔خدا کنه خیلی زود همه چیز درست بشه،حالا طلا خریدن ما به کنار خیلیا زندگیه سختی دارن😔

به نظرمنم النگو نخر، دستبند خوشگل بخر، من خودم النگو دارم دوست ندارم دستبندم تو ارزونی 140 گرمی فروخ ...

منم دختر بودم از طلا بدم میومد مامانم یواشکی واسم طلا میخرید ولی الان واااای طلافروشی میبینم جیگرم حال میاد،واسه عروسیم طلا خریدنی یه سرویس نازک برداشتم شوهرم گفت مگه ما چندبار عروسی میکنیم یدونه سنگینشو بردار،نمیدونست من نازک دوست دارم فک میکرد من به خاطر پولش برداشتم اینو،زورکی یه سنگینشو خرید واسم،مادرشوهرمم ۱۰تا النگو،بعده عروسی همه ی طلاهامو دوست داشتم جز اون النگوهارو،اولین فرصت فروختمش.

منم دختر بودم از طلا بدم میومد مامانم یواشکی واسم طلا میخرید ولی الان واااای طلافروشی میبینم جی ...

چه مادرشوهری، ماکه طبق رسم مزخرفرشون یه ربع سکه هم روز پاتختی بش دادم هیچی بهم نداد، من بخاطر شوهرم سبکدوس داشتم و خودم چون ظریف دوس دارم

نمیدونم راستش من از النگو های سبک دخترونه خوشم میاد نه سنگین. 

منم تک دخترم ولی خیلی طلا ندارم، من انگشتر با سنگ دوس دارم چندتا دارم آماتیس و بلو توپاز و فیروزه ویاقوت

چه مادرشوهری، ماکه طبق رسم مزخرفرشون یه ربع سکه هم روز پاتختی بش دادم هیچی بهم نداد، من بخاطر شوهرم ...

مادرشوهره منم مجبور بود بخره،چون شوهرم تک پسره،همش میگفت اگه کم بخرم میگن فلانی بیین واسه عروسش کم خریده،وگرنه واسه من نخرید😁

تازه بعدشم عید بود نمیدونم چه عیدی،واسم النگوی پهن خریدن،متنفر بودم از النگو،بعد حرف شروع شد که چرا نمیندازه یعنی داستان شده بودااا،الان میگن فلانی عروسش دستش یه دستبنده نازک بود،یعنی فقط واسه حرف مردم زندگی میکنن.

با اینکه فامیل بودن و میدونستن من کلی طلا دارمو بابامو میشناختن ولی هی میخواستن بگم ما واسه عروسمون خرج میکنیم،متنفرمم از این حرف بردن اوردنا.