2777
2789
عنوان

دليل اين حس چيه😭

219 بازدید | 24 پست

سالها عاشق يه نفر بودم توي دلم زار ميزدم شب ها گريه ميكردم و از فكرش بي خواب بودمو از خدا خواهش ميكردم توي تقديرم باشه 

بعد از چند سال اون هم عاشقم شد و من خوشبخت ترين بودم اما به خاطر بي پولي شرايط رسيدن بهم مهيا نيست يكسال هست باهميم چند ماه ديگه قراره نامزد بشيم اما الان فهميدم اونقدر كه فكر ميكردم آدم خاصي نبود يه آدم معمولي كه خيلي بزرگش كردم گاهي وقتا تو انتخابم شك ميكنم هرچي به زمان عقد نزديك ميشه ترديد ميكنم ميترسم حس ميكنم زندگيم محدود ميشه خيلي آدم خوبيه خييلي از هر لحاظ خوبه اما دليل اين حسم رو نميفهمم از يه طرف ميخوام مال خودم باشه از يه طرف از عقد باهاش ترس و ترديد دارم 

واقعا نميدونم چيكار كنم خدايا 😔😔😔

شایدم تو تصوراتت از اونی که اللن پیشت هست خیلی خاص تر اخلاقشو فکر میکردی یا این که فکر میکردی دست نیافتنیه برای تو 

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم تو تصوراتت از اونی که اللن پیشت هست خیلی خاص تر اخلاقشو فکر میکردی یا این که فکر میکردی دست نی ...

نه من تو اين يكسال هم شيفته اش بودم الان يك ماه هست كه اينجور شدم نميدونم چرا ...خيلي آدم خوبيه از خودمو اين حسم داره بدم مياد بعضي وقتا ميگم كاش عاشق نشده بودم زندگيه خودمو ميكردم 

نه من تو اين يكسال هم شيفته اش بودم الان يك ماه هست كه اينجور شدم نميدونم چرا ...خيلي آدم خوبيه از خ ...

عزیز دلم چند سالته ؟؟ طرف چند سالشه ؟؟ فامیلین؟

همه چي از دور قشنگه وقتي بدستش مياري ديگه اون جذابيت خاصو برات نداره

چجوري بعضيا سخت عاشق ميمونن ...ميخوام اينجور زندگي داشته باشم نه اينكه ترديد باشه 

٢٠ سالم اره فاميليم از ١٦ سالگي عاشقش بودم  اونم ٢٧

گلم بعد 20 سالگی د7ترا یکم منطقی تر فکر میکنن دوران 15 تا 20 یا 19 کلا دوران فوران احساسات دخترونه هست به نظرم

من خودم موقعی که 16 سالم بود عاشق پسر دایی ام بودم البته هیچ وقت به هیچ وجه نزاشتم بفهمه نه خودش نه کسی ولی الان میفهمم عشق نبوده هوس بوده یه چیز با ارزش رو داشته باشم ولی الان عاشق همسرمم یه عشق واقعی

چون میگی آدم خوبیه و عشق اولتم هست دیگه حالاکه بهش رسیدی قدرشوبدون 

اگه ازدستش بدی چندسال دیگه خیلی میسوزی وحسرت میخوری

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
گلم بعد 20 سالگی د7ترا یکم منطقی تر فکر میکنن دوران 15 تا 20 یا 19 کلا دوران فوران احساسات دخترونه ه ...

درسته خودمم همين حس رو ميكنم 

الان من باهاشم نميدونم چيكار كنم با حس ترديد

درسته خودمم همين حس رو ميكنم  الان من باهاشم نميدونم چيكار كنم با حس ترديد

عزیز دلم  یه کم به خودت فرصت بده فکر کن و عاقلانه تصمیم بگیر هم به جهات منفی هم جهات نثبتشو عزیزم تا خدای نکرده بعدا پشیمون نشی