2777
2789
عنوان

دليل اين حس چيه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
چون میگی آدم خوبیه و عشق اولتم هست دیگه حالاکه بهش رسیدی قدرشوبدون  اگه ازدستش بدی چندسال دیگه ...

دوستش كه دارم اما انگار حس ميكنم با ازدواج باهاش نميتونم به چيزاي بالايي كه هدفم بوده برسم يعني مطمعن نيستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هدفت درس خوندنه؟؟؟

یه زندگی ایده آل داشتنه؟؟؟؟

گلم تو تایپیک های قبلیت گفتی نامزدت میره یه کشور دیگه برای زندگی میتونی دور از خونواده بدون درس و مشغله دووم بیاری خوب فکر کن عزیزم

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
عزیزم هدفت درس خوندنه؟؟؟ یه زندگی ایده آل داشتنه؟؟؟؟ گلم تو تایپیک های قبلیت گفتی نامزدت میره یه ک ...

اره هدفم دقيقا درس خوندنه اگه ميشد تو همون كشور درس خوند كه من حالم خوب بود الان 

امكان درس خوندن اونجا نيست

خانوم گل میتونی از مادرت یا کسی که تجربه داره تو خانوادتون اگه نبودم از یه مشاور کمک بگیری حرف یه عمر زندگیه عزیزم خوب تصمیم بگیر زنونه پای قولت وایسا

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤

تقریبا تو این مسائل همیشه عینیت با ذهنیت فاصله داره مشکل هم از خود شخص که میره و در وهم و رویای خودش از اون آدم یه چیز عجیب غریبی میسازه و بعد میبینه که همه چی خراب شده جلو چشماش.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
تقریبا تو این مسائل همیشه عینیت با ذهنیت فاصله داره مشکل هم از خود شخص که میره و در وهم و رویای خودش ...

كاملا اينجوري نيست من همه ي شرايطش رو ميدونستم و ميگفتم عيب نداره فقط كنارش باشم حالم خوبه الانم همينجوره ولي به شدت قبل نيست خيلي عادي شده برام خييلي