2777
2789
عنوان

ما خانوما همیشه پرچممون بالاست

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 28 پست

کلا با بزرگ کردن یک جنسیت مخالفم.

الان خوبه ی اقا بگه، اگه من نبودم اسپرمی هم نبود ک تو بتونی بچه ب دنیا بیاری و توانایی هاتو ب رخ بکشی؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چشه؟

جدی؟ مگه چشه؟ کی میتونیم این نگاهای کلیشه ای رو تموم کنیم نمیدونم. زن انسانه حالا هی بیان واسش جملات قصار بنویسن که زن چون اینه باید حقوق برابر داشته باشه. زن انساااانه و حتی اگه مزخرف و عصبانی و حسود و هرچیم باشه بازم حقش حقوق برابرشه. لازم نیست فرشته باشه و خدا باشه و لوس باشه تا حقوق برابرداشته باشه😐😑 

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
جدی؟ مگه چشه؟ کی میتونیم این نگاهای کلیشه ای رو تموم کنیم نمیدونم. زن انسانه حالا هی بیان واسش جملات ...

اوكى با اين نظرت موافقم

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
کلا با بزرگ کردن یک جنسیت مخالفم. الان خوبه ی اقا بگه، اگه من نبودم اسپرمی هم نبود ک تو بتونی بچه ب ...

عزیزم این قدر سخت نگیرید در مثل مناقشه نیست.

به یک خانم اسپرم بدی حداقل بچه تحویلت میده.

به یک آقا تخمک بدی مثل ماست وایمیسه نگات می کنه!

عزیزم این قدر سخت نگیرید در مثل مناقشه نیست. به یک خانم اسپرم بدی حداقل بچه تحویلت میده. به یک آقا ...

😂😂😂😂 چشم.ب خاطر گل روی شما.

بخدا باورت میشه توی زندگی واقعی اینقدددد رااحت میگیرم و ب هیچی گیر نمیدم.

ولی توی سایت ادم میترسه ی چی بگه قورتش بدن. مجبوره یکم سفت بگیره خودشو😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آشغال😶

مودبانه تر هم میتونستین نظرتونو بگین دوست عزیز

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
😑😑😐 فکرم میکنن وقتی اینا رو مینویسن؟

چطور مگه ؟

پسر کوچولوی مامان و بابا                              با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا                                                                                          از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
نخوندم ولی لایک😐

ممنون  

خودمونو# گول نزنیم    

دوست دارم علت این جمله رو بدونم

ممنون میشم نظرتو بگی ک چرا بنظرت این گول زدنه؟

موافقم.ولی اگه بهش یه مقدار پول بدی فک میکنی چند برابرشو بهت پس میده یا اینکه همه رو میده لاک و لباس ...

اون ک از وظایف اصلی ما خانوماست

ک همه هم ب نحو احسنت انجام میدیم ماشالله  

مودبانه تر هم میتونستین نظرتونو بگین دوست عزیز

آشغال داخل متن رو گفتم عزیزم منظور بدی نداشتم😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
دوست دارم علت این جمله رو بدونم ممنون میشم نظرتو بگی ک چرا بنظرت این گول زدنه؟

بخاطر اینکه تو جامعه ما زن ها به ظاهر حق و حقوقی دارن

بخاطر اینکه از همون اول که صیغه عقد خونده میشه عاقد ميگه من وکیلم از طرف خانم ینی به جای خانم حرف میزنم که در ازای اینقد مهریه شما رو به عقد و نکاح دایم دربیارم...دایی من معلم عربی هس خودمم مذهبی ام ولی اهل افراط نیستم ولی وقتی معنیشو بهم گفت خیلیی تو فکر رفتم...وقتی زندگی شروع میشه زن باید خیلی از خودگذشتگی ها کنه اگر ذاتا سیاست نداشته باشه باید سیاست یاد بگیره باید مراقب شوهر و زندگیش باشه زیبایی خودشو به جاش حفظ کنه کارای خونه و غذا و غیره... میخواد بهترین مرد دنیا باشه بلاخرههه یه جا منت میذاره حالا یا مستقیم یا غیرمستقیم که من خرجتو میدم و اینا... یکی از دلایلی که من شاغل شدم همینه...نمیخوام بدبین باشم ولی اینجا وقتی پسر به دنیا میاد میگن پسرا شیرن مث شمشیرن دخترا هم موشن لابد ینی همیشه قدرت مردا در اولویت بوده خودشونو یه جای دیگه میبینن...به قول مادرم مرد اگر چوپون هم باشه واسه خودش میخواد مرددد باشه ینی یه جور تسلط و خودبرتر بینی داره...این یه موضوع ریشه ای هست...بعید میدونم بگین همه جااا هم اینطور نیست... برای همین میگم خودمونو گول نزنیم...زن باید تحصیلات داشته باشه باید جایگاه اجتماعی داشته باشه تا مردش بفهمه با یه آدم مفید و جامعه دیده که برای جامعه و خانواده اش مفیده ازدواج کرده که به قول یه دکتر ارمنی که خیلی هم مسن بود بهم گفت درس بخون که اگر اگررر روزی شوهرت گفت تو نمیفهمی تو بهش بگی تو نمیفهمی (این جمله برای من پر از معنی بود ن فقط معنی ظاهریش).شاید فكر کنین من تو یه خانواده بزرگ شدم که پدرم به مادرم زور میگفت اتفاقا برعکس بعد از اینهمه سال عاشق همن و احترام همو دارن ولی اکثر مردای دوربرم سر هر چیزی منت میذارن سر زن

زن ها بالاترن وقتی واقعااا بالا باشن

مادر بودن جایگاه بزرگیه ولی مادری که فدا نشه مادری که زندگی کنه کنار بچه هاش

زن یعنی خودتو فدا کن تا بقیه سرپا باشن ینی سیاست داشته باش و فیلم بازی کن تا زندگیت سرپا باشه...ینی خواسته های شوهر و خانواده شوهرو به جاش بیار به خودت و بچه ها هم برس همیشه هم لبخند به لبت باشه..اینا ینی زن...ممنون میشم قانعم کنین!!

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑