2821
2789

سلام دوسیا

من خیلی ناراحتم

امروز سالگرد پدربزرگ نامزدم هست و می‌خوام برم دارالرحمه ولی مامانم میگه نمیذارم بری ما بد میدونیم 

چیکار کنم بنظرتون؟

دارم دیوونه میشم آخه زشته که نرم 😭😭😭

نه بابابروثواب داره 

یعنی چی ماچندروزبعدعقدمون برادرم جون بودفوت شد چه ربطی داره

اتفاقاثواب داره هم برای مرحوم هم برای شما

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه نامزدت هم بیاد دنبالت و ببرتت هم باز اجازه نمیده عزیزم ؟؟؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

طرفای ما هم نمیرن یعنی حتما اول باید عروس بره مراسم عروسی طرف داماد دومین مراسم عزا باشه 

من اعتقادی ندارم ولی از این بهانه استفاده کردم منو عروسی پسر خاله شوهرم نبردن تعارف هم نزدن یعنی اصلا دعوتم نکرده بودن شوهرم عین چی رفته بود اونجا کار کرده بود ماشینشم گل زده بود واسه داماد بعد پسر دایی مادرشوهرم فوت کرد همش میزنگیدن که بیا بیا ببینن عروسمونم اومده منم گفتم من نمیام مراسم عروسی شگون نداره نامزدم و خانوادش یه ماه باهام نحرفیدن ولی از خودم راضیم 

میگه بد میدونیم عروس دیوونه میشه بخدا نمیدونم با خرافات چیکار کنم

یجوری دل مادرتو بدس بیار برو....برو ماچش کن،یخورده توجه کن بهش ،مطمئن باش حللللللله

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

همون دیگه  میگه نه درست نیست ما بد میدونیم

باید بری سر خونه زندگی خودت مشکلاتت تموم میشن عزیزم .... دوران نامزدی و عقد همین جوری سخته ... کی میری خونه خودت ؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز