2777
2789

من میخاستم مرخصی بدون حقوق بگیرم امسال‌فرم‌رو‌گرفتم امضا کردم باید میرفتم از همه اتاقهای اداره تسویه حساب میکردم و‌امضا میگرفتم گفتن اگه نگیری‌نمیشه‌

بعد پشیمون شدم و دیگه پیگیری نکردم و برگشتم سرکارم و اینهفته رفتم سرکار ،یهو دیروز زنگ زدن گفتن تو برات مرخصی بدون حقوق رد کردیم گفتم مگههه میشه😯

رفتم اداره کنسلش کردم ولی توی سیستم هرکاری کردن درست نشد گفتن شنبه ببینیم چی‌میشه و‌سیستم رو‌اپدیت میکنیم شاید درست شد

ینی ممکنه‌درست نشه و‌من مجبور‌شم برم مرخصی یکسال رو😁😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسااااال 😢😢من یکدفعه همینطوری شد دوماه حقوق ندادن بعدش ولی یکجا بهم دادن درست میشه نگران نباش

اره ب منم گفتن شاید دوماه حقوق نگیری😭

حالا اون اشکالی نداره ولی تا آخر سال؟

بنظرت اداره کل نمیتونه‌کاری بکنه؟

اتفاقا ب فکرت بودم عزیزم  چی شد همون شهر دور میری سر کار  شوهرت هم میاد

نه الان بارای دیوان  موقت عدالت برگشتم شهر خودم ،البته‌شهری ک ۳۵کیلومتر فاصله دارم و‌میرم و‌میام ،دعا کن همینجا بمونم و‌رای دایم ب نفعم باشه وگرنه خدای نکرده باید برگردم اون‌شهر باز😭

نه الان بارای دیوان  موقت عدالت برگشتم شهر خودم ،البته‌شهری ک ۳۵کیلومتر فاصله دارم و‌میرم و‌میا ...

آهان خدا رو شکر 

ان شالله کارت درست شه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اره ب منم گفتن شاید دوماه حقوق نگیری😭 حالا اون اشکالی نداره ولی تا آخر سال؟ بنظرت اداره کل نمیتون ...

درستش میکنن خودشون نگران نباش . منم چن روز پیش نامه استعلاجی بردم حاملم گفتن بدون حقوق میشه بگیری منم دیدم سختم میشه بدون حقوق فعلا رو دارم میرم گفتم حداقل یکی دوماه دیگه برم بعدش مرخصی بگیرم😔😔😔

درستش میکنن خودشون نگران نباش . منم چن روز پیش نامه استعلاجی بردم حاملم گفتن بدون حقوق میشه بگیری من ...

چندماهته عزیزم

منم‌توی‌بارداری اصلا نرفتم‌سرکار همش استعلاجی بردم