ببین یهnew born با دو صفر دازیمبزار ماه ا۷رسونو بگهبچهچندکیلو هست اگه زیر سه کیلو بود سه دستمیخوای واسه نهایتا دو هفته تا سه هفته س اگه از نظرت اشکال نداره لبا پس یه تنش بزرگباشه سایز صفر بگیر کهمیشه برای صفر تا سه ماه روش نوشته که اونو اگهبچه ریزه باید استینو پاچه ش رو تا بزنی صفر تا سه ماه من۷ دست داشتمتا شروع سه ماهگی هم پوشبد البته سایز صفر مارک نیلی قواره ش بزرگه الان که سه ماه و بیست روزشه هنوزممیپوشهالان رفتیمسایز یک یعنی سه تا شش ماه اونم۷ دست داره. چون بالا میاره جیش پس میده کاقعا لازمبود و همه رو میپوشه شده روزایی که همه لباسا کثیف شده از صبح تا شب
سایز ۰ تا۳ ماه ۳ تا ۶ و ۶ تا ۹ هرکدوم ۷ دست. که شامل سرهمی. زیر دکمه حلقه ای . جلو دکمه و شلوار.
اینکه میگن بعدش میری میخری گوش نکن. من خواهرم سر بچه اولش خیلی اذیت شد. سر دومی قبلش خرید چون سخته هی بری
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...