2777
2789
عنوان

دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 79 پست
سخته ولی من خیلی از عمل زایمان میترسم ترجیه میدم 2تا یکیش کنم البته اگه خدا بخواد

عزیزم اگه خدا خودش بخواد میده اصلا لازم نیست قرص و اینا بخوری.خواهر شوهر من قرصش رو خورد ک تخمکا تحریک بشن.یکیشون رفت بالا یکی دیگه از بچه ها موند تو لولش و اونجا شروع کرد رشد کردن...دکترا سریع فهمیدن سریع عملش کردن و یازده میلیون خرج عملش شد..و یکی از لوله هاشو از دست داد....

خدا بهش رحم کرد اگه بچه اونجا میترکید حتما میمرد...

شمام دنبالش نرو از خدا بخواه صلاح باشه حتما میده چرا نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظشون کنه  منم دوسال دیگه میخوام باردار شم میخوام برم دکتر که دو قلو شه اما مامانم میگه ا ...

انشاالله خدا بهت ميده عزيزم ♥️♥️ 

ببين كلا دوقلو داشتن يعني تا ١٦ ماهگي زجر كشيدن و هيچ ازشون نفهميدن من تو غذا دادن و خوابوندن و دادن شير خودم و هم ميخواستم طبق برنامه باشم برأي همين ده برابر بيشتر اذيت شدم 

دوقلو يعني تا يكسال شب بيدار بموني چون تا يكي بيدار ميشه بايد اونيكي را بخوابونيً ، كلا سخته اما از ١٥/١٦ ماهگي همه چيشىون اكي تر ميشه و كارات كمتر ميشه وقتي بأهم بازي ميكنن و تنها نيستن وقتي همو بوس ميكنن بهترين لحظه هاي زندگيمه 

از الان به بعد شيرينيشون چند برابر ميشه و معتمرين نكتش هم اينه كه با هم بزرگ ميشن و همبازي دارن و كار ما خيلي كمتر ميشه من قطعا هميين دوقلويي را انتخاب ميكردم چون تو يه زايمان دوتا بچه مياد و بعد از سختيش شيريني دوبرابر داره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
منم مثل شما فکر میکردم پارسال عموم اینا صاحب دوقلو شدن، فقط میتونم بگم خدا صبرشون بده به قول خودشو ...

تا يكسالو رد كنن سخته بعدش راحت ميشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
وای ترسیدم بخدا

کلا دست تو کار خدا زیاد میبره..بارداری قبلشم به هر دری میزد بچش پسر بشه..کارای عجیب...

خدا بهش پسر داد ولی همون پسر خونشو تو شیشه کرد..اصلا هار بود از زمین و زمان بالا میرفت

همش میگفت خودم بزور از خدا گرفتمش اینطوریه

منم ارزومه واقعا میگم دوسال اول سختیشو میکشم ولی شیرینیش ارزششو داره

خدا بهت بده عزيزم 😍😍

من خودم دوقلو هستم دایی و خاله منم دوقلو هستن کلا  ۳۷ نفر تو طایفه ما دوقلو دارن یعنی شانس دوقلو داشتن ما زیاد والله خدا حالا یکیم بهم نداده چه برسه دوتا😢😢😢

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
اللهی اینجور که تعریف کردی  هم  دلم قیلی ویلی رفت واسه بچه هات 😍😍😍😍هم دلم واسه دخترم ک ...

مرسييي عزيزم 😍😍 

اخي خوب چرا تنهاس يه ني ني برأش بيار 

مشکلت چیه عزیزم

همه چی سالمه تازگی اسپرم شوهرم ضعیف شده

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین