نگران نباش جانم حتما خدا بهتون میده, بنده خدایی رو میشناسم دکترا قطع امید کردن گفتن تخمکاش کامل مرده محسوب میشن, سه بار کاشت حتی نگرفت ک بخاد بارداری رو نشون بده, بار چهارم دوتا کاشت یکیش گرفته خداروشکر چهارپنج ماهشه,انشالا بت شما هم میده به راحتی
نگران نباش جانم حتما خدا بهتون میده, بنده خدایی رو میشناسم دکترا قطع امید کردن گفتن تخمکاش کامل مرده ...
انشالله به امید خدا همسایه ما عروسش ۲۳ سال حامله نشد اسپرم شوهرش ۱ بود دکترا گفتن هیچ وقت بچه دارنمیشین بنده خداها ۲ سال پیش ۴۵ ملیون رفتن یه بچه خریدن زنه ۴ ماه پیش رفت دماغش عمل کنه دکتر نوشت ازمایش قبل عمل که نشون داد بارداره بنده خدا باور نکرد ۴ تا ازمایشگاه رفت باردار بود بچش پسره
ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین
ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین
انشالله به امید خدا همسایه ما عروسش ۲۳ سال حامله نشد اسپرم شوهرش ۱ بود دکترا گفتن هیچ وقت بچه ...
خداروشکر, انشالا ب همه بده, منم بنده خدایی رو میشناسم بعد 22سال باردار شد, تو استفراغ خون میدید رفت سونو گفت بارداری گفت امکان نداره من نازام گفته بارداری , و بچه هم دنیا اومده حالا
اره بچه نداشتن بچه دار نمیشدن الان اون بچه ۲ ساله است زنه باردار شده پسر اونم پسره
ببخشید چه قرصی هست برا پسر دارشدن؟؟ چون تازه میشنوم
سلام. اسم قرصه کلومیفن هست. گفت در واقع باعث میشه کیفیت تخمک بره بالا. چون کلا پسر حساستره و زودتر از بین میره ولی صددرصد هم باعث نمیشه که بچه پسر بشه. بعد گفتن کیت تخمک گذاری بخرین که زمان مناسب نزدیکی برا پسر شدن رو دقیق بفهمین چه روزیه( توی نت بگردین هست که کدوم روز باید باشه). بیست دقیقه قبل از نزدیکی هم خودتونو با جوش شیرین بشورین.
سلام. اسم قرصه کلومیفن هست. گفت در واقع باعث میشه کیفیت تخمک بره بالا. چون کلا پسر حساستره و زودتر از بین میره ولی صددرصد هم باعث نمیشه که بچه پسر بشه. بعد گفتن کیت تخمک گذاری بخرین که زمان مناسب نزدیکی برا پسر شدن رو دقیق بفهمین چه روزیه( توی نت بگردین هست که کدوم روز باید باشه). بیست دقیقه قبل از نزدیکی هم خودتونو با جوش شیرین بشورین.