2777
2789
هیچی والا ارغوان رفت از امیر خواستگاری کرد براش حلقه ام برد 😝😂 بعد گفتن امیر جان نظر تو چیه گفت هر ...

وای اره

من ترکیدم از خنده

مسخره ها

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره من ترکیدم از خنده مسخره ها

😑😂 من از دست مادر بزرگم شهید شدم از خنده 😂😂😂 اصن یه جور متعجبی نگاه میکرد تهشم برگشت به مامانم گفت میتراااا شیرمو حلالت نمیکنم اگه بذاری صدف بره خواستگاری 😂😂😂😂😂😂 

حدیث هم بند رو آب داد و حامله شد

پسره هم ننه ش رو برداشت از زندان، رفتن سفر

تلفنای دختره رو هم جواب نداد. حلقه شم در اورد

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
😑😂 من از دست مادر بزرگم شهید شدم از خنده 😂😂😂 اصن یه جور منعجبی نگاه میکرد تهشم برگشت به مامانم ...

الهی

خخخخ

حدیث هم بند رو آب داد و حامله شد پسره هم ننه ش رو برداشت از زندان، رفتن سفر تلفنای دختره رو هم جوا ...

آخ این حدیث ناموسااااا کی حامله شد؟؟؟؟؟؟ 😐 اینا یه هفته ام از عقدشون نمیگذره کههه

آخ این حدیث ناموسااااا کی حامله شد؟؟؟؟؟؟ 😐 اینا یه هفته ام از عقدشون نمیگذره کههه

پسره تو رستوران داشت به مادرش میگفت من زن نمیخوام بابا. بیاد با من بیچارگی و فقر بکشه

حالا اون موقع که روی دختره بود فکر این چیزا نبود

استغفرالله

خخخخ

مثلا ی مدت گذشته دیگ از عقد  فک کردن تماشاگران دیگ اینو میتونن بفهمنخودشون 😑😑😑

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
پسره تو رستوران داشت به مادرش میگفت من زن نمیخوام بابا. بیاد با من بیچارگی و فقر بکشه حالا اون م ...

ولی این دلدادگان اصلا از فیلمای جم و فارس ی وان کم نمیاره هااا 😑😂 یه داستان عشقی شلغم شوربا درست کردن 

مثلا ی مدت گذشته دیگ از عقد  فک کردن تماشاگران دیگ اینو میتونن بفهمنخودشون 😑😑😑

اخه وقتی داره نشون میده مادرش هنوز به بیرون رفتنشون حساسه !!!! بعد اینا کی وقت کردن اقدام کنن؟؟؟😐 گرده افشانی 

ولی این دلدادگان اصلا از فیلمای جم و فارس ی وان کم نمیاره هااا 😑😂 یه داستان عشقی شلغم شوربا درست ک ...

دختره هول بود چقدر

واه واه

ولی از پسره در عجبم که ترتیبشو داده، بعد یهو یادش اومده که نمیخواد تو بدبختیاش شریکش کنه!!!!

اخه وقتی داره نشون میده مادرش هنوز به بیرون رفتنشون حساسه !!!! بعد اینا کی وقت کردن اقدام کنن؟؟؟😐 گ ...

نشون نداد حساسه  گفت از دروغ بدم میاد با پارسا بودی بگو با پارسا بودم  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.