2777
2789
عنوان

سفر به خرم اباد و همدان

1180 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ما اول ميخوايم بريم خرم اباد بعد بريم همدان جاهاي ديدنيش كجاها ميشه كه نزديك به هم باشه و هتل يا مسافر خونه اي كه قيمت متاسب باشه كسي ميدونه ؟ 

خرم اباد : قلعه فلک الافلاک ابشار بیشه   

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی ان شاالله

قیمت هتل و ...ک نمیدونم کجا مناسبه ولی خرم آباد حتما دریاچه کیو رو برید و قلعه ی فلک الافلاک

لباس پاییزه ببر باخودت

همدانم گنج نامه  زیباست و سرد البته ولی رستوران های تو جاده ش غذاشون عالیه.تپه عباس آبادم برای شب زیباست چشم انداز جالبی داره.ولی بازم سرده الان😊

گنج نامه تو خو  همدانه ولی غارعلیصدرم هست ک کبودرآهنگه

سلام عزیزم خرم اباد تا دلت بخاد مکان و ابشارها و جاهای دیدنی داره قلعه فلک الافلاک .حمام گپ. بام لرستان ورصد خانه  و .ابشار بیشه و ابشار گریت و کاکا رضا ..... هتل هم هتل عطر و هتل شقایق هست ولی نمیدونم قیمتشون چنده هتل جهانگردی هم هست....،همدان هم غار علیصدر رو داره خیلی دیدنیه گنجنامه رو داره قشنگه و بابا طاهر رو هتل هاشو نمیدونم.میتونی تو نت سرچ کنی 

من خرم اباد زندگی میکنم و پیشاپیش خوشامد میگم😊 

جاهای دیدنیش دریاچه ی کیو و پارک زیباکنار و ابشار بیشه و قلعه فلک الافلاک رو حتمن پیشنهاد میکنم ک البته باز هم جاهای زیاد دیگه ای هم داره 

مجتمع های تجاریشم ک شهر بازی و مرکز خرید و رستوران و این چیزا داره رنگین کمان و بعثت مال خوبن ک بعثت مال جز ده مجتمع تجاری تفریحی برتر کشوره 

هتلم ک هتل عطر و جهانگردی و رنگین کمان خوبن☺️

سوالی چیزیم بود در خدمتم