2777
2789
عنوان

سفر به خرم اباد و همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 26 پست

همدان گنجنامه و عباس آباد بسیار زیباست حتما برید موزه ی دفاع مقدس هم اگه علاقه داشتید سر بزنید جالبه بهترین رستوران هم نعل اشکنه درمسیر گنجنامه هست پیشنهاد میکنم حتما غذاهاشو امتحان کنید

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم جاهاي ديدنيش كه تو خود خرم اباده ميگين ابشار بيشه چقدر فاصله داره خرم اباد ؟ هتل يا خونن قيمت ...

جاهای دیدنیش پارک کیو  قلعه فلک الافلاک گرداب سنگی بام شهر پل شکسته( ابشار بیشه ابشار نوژیان ک خارج شهرن این دوتا ) عزیزم تا ابشار بیشه 65 کیلومتره ولی واقعا ارزش رفتن داره  ولی راست قیمت هتل اطلاعی ندارم اگه هوا خوب باشه می تونید پارک کیو چادر بزنید 

خدایا به امید خودت

همدان علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن

لاله جین برو برای خرید سوغاتی مهد سفال ایرانه

تو لاله جین برنامه دیزی بچین

دیزی سراهاش عالیه

20 دقیقه با خود همدان فاصله اشه

من از چشم انداز جاده حیدره که آخرش میرسه به امامزاده محسن خیلی خوشم میاد ... رستوران های سر راهشم خوبن... 

اونم 20 دقیقه فاصله داره

همدان میتونی برنامه سد بچینی سد همدان برو آخرش میرسی به روستای ورکانه همونجایی که فیلم علی البدل رو ساختن مناظر دیدنی هم داره

اگه از تاریخی و مقبره خوشت میاد تپه هگمتانه و آرامگاه بوعلی و باباطاهر در اولویتن و حمام معروفش