2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

29 بازدید | 3 پست

سلام...

خاستم بگم وقتی بحث مذهبی میشه و دفاع از دینمون میکنیم درجا تاپیکو تعطیل میکنین..

ولی تا پیکار این جوریhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2134403/بنظرتون-ترک-کامل-خودر-ارضایی-عوارض-داره?page=5

ک خودش اشاعه فحشاست رو کاری نداری...

چرااا؟؟؟؟

باهات موافقم من گزارش زدم برا چند نفر 😕

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
باهات موافقم من گزارش زدم برا چند نفر 😕

باور کن تا حالا چندین بار پیش اومده تاپیکای واقعا افتضاح(اینی ک ادرسشو گذاشتم لااقل خوده استارتر یکم مدیریت میکرد) 10 صفحه جلو رفتن اونوخ تاپیکای مذهبی صفحه اول فیلت ر میشن...

واقعا متاسفم براشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این تاپیکو نخوندم ولی به نظرم بعضی از مردا به اسم زن میان ی همچین تاپیکایی میزنن که عقده جنسیشونو خالی کنن و به اسم مسائل علمی و ازین حرفا فیض ببرن 😒

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله