2777
2789
عنوان

موهای بلند دوس دارید یاموهای کوتاه

108 بازدید | 24 پست

من خودم عاشق کوتاهیم حتی ی سانت بلندشه میرم کوتاه میکنم موهامو ۱۹ هم ماه قبل کوتاه کردم فردام میخوام برم آرایشگاه هرجا ک بلندشده کوتاه ترش کنم موهام پسرونس هرروز ۵دیقه ی میرم حموم میام بیرون البته پاییزوزمستون کوتاه نمیکنم تو تابستون ۲۰روز یبار ماهی یبار آرایشگاه میرم میگم موهامو جاهای ک بلندشده کوتاه ترش کن صاحب آرایشگره اصن تعجبش میاد میگه انقد کوتاهی دوس داری میگم آره اونم تا راه داشته باشه کوتاه میکنه😍شما موی بلند یاموی کوتاه؟؟؟؟؟

من همیشه موهام تا رو شونمه

شاید کوتاه ترش کنم

چون موهام پره میرم شنا اذیت میشم توی کلاه جا نمیشه

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلند ولی خوب کوتاه راحتتره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بلند،تپ خیابون میبینم دخترایی که موهاشون بلنده و پره ،بافت زدن کیف میکنم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
تو تابستون کوتاهی عالیه برای شنارفتن خیلی سبک میشی

🥲آره باید کوتاه کنم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،