2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

خیلی مهمه

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
بله دارم  ولي زندگيم برا من برنامه نداره  هرروز يه جور برنامه ها بهم ميريزه😂

جوووون😂😂😂

آی لاو یو خانم دکتر

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

با این وضع مملکت نه مگه میشه برنامه ریزی کرد. اگه میگین چه ربطی داره!باید بگم مثلا پول جمع کردی 20 تومن بخوای در اینده ماشین بخری ماشین یهو بشه 40 تومن هیچی. تصمیم میگیری بری کلاس شنا به سختی قشر ماها پول جمع میکنن برا ارزوهای کوچیکشون ،میری میبینی شده سه برابر و.. .پس کلا بیخیال باشی بهتره

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
وااااي  مررررسي عزيزم  منم لاو يو😍😍😍

😘😘😘😘😘😍😍😍💜💜💜💜

با این وضع مملکت نه مگه میشه برنامه ریزی کرد. اگه میگین چه ربطی داره!باید بگم مثلا پول جمع کردی 20 ت ...

اگه که قراره بود کلی پول داشته باشیم خیلی به برنامه احتیاج نداشتیم و یه حساب سرانگشتی کافی بود 

اتفاقا تو این وضع اقتصادی برنامه ریزی به درد میخوره

اگه که قراره بود کلی پول داشته باشیم خیلی به برنامه احتیاج نداشتیم و یه حساب سرانگشتی کافی بود  ...

منم نگفتم پول داشته باشیم.گفتم با برنامه ریزی و نخوردن و نپوشیدن پول جمع میکنی مثلا تا سال دیگه فلان کارو کنی بعد سال دیگه میشه پول مدنظرو جمع کردی ولی اون کار دیگه ارزشش ده برابر شده و برنامت محال

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀