2777
2789
عنوان

سریال دلدادگان (داستان) + شروع فصل سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چ سوتی ای؟ 

خیلی خیلی حال ندارم بگم. ولی مجبوریم ببینیم دیگه چیزی نداره تی وی. من نشستم هی مدام میگم عه این چرا اینطوری شد در صورتی ک اونطوری بود😁شوهرم میگه خو چرا میبینی عوض کن 

یه چی بگم....داستانش واقعا دوغکیه....بیننده رو چی فرض کرده که انقدر خالی بسته.یکی کنار خودآتیش زیرزمین چیزیش نمیشه.

یکی طبقه دوم ساختمون جزغاله میشه.

کارگردان لطفا توضیح.

یا کی بچه کوچیکشو روی تخت ول میکنه میره پی کارش.

مسخره س

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
من فکر نمی کنم امیر همون سهیل باشه وگرنه تو قسمت آخرش مثل ارغوان تکلیفش مشخص می کرد! یکی از کاربرا م ...

این بشه بهتره تااینکه اون دختر اینا رو بزرگ کنه اونا پسر اینو

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

من قبلا این حدسو زدم قبل اینکه ارغوان رو بفهمیمم بچه اوناساما در کل امیر یا همون سهیل هست یا از بچه های پناهگاه..

چون اونجوری ارغوان میشه خواهر امیر و اصلا جور در نمیاد

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
دیشب چی یکی توضیح بده؟

عنایت اومد پیش لیندا کیانی. بهش گفت نادرو گرفته بودن و انداختن زندان.‌اینم زندان بوده. بعد نادر تصمیم میگیره از زندان فرار کنه. ولی قبلش به این آدرس خونه باغو میده که اگه اتفاقی برای خودش افتاد، عنایت بره سراغ زنش.

نادر موقع فرار کشته میشه. عنایت هم اومد سراغ لیندا و بهش گفت که نادر تو خونه باغ کلی طلا و پول دفن کرده بود. اونو باهم درآوردن. بعد رفتن دختر مالک و مرضیه رو دزدیدن. که لیندا با بچه بره خارج زندگی کنه. و به عنایت هم پول دادد و گفت باهام شریک شو. با این پول کار کن و سهم منو بهم بده.

ازونور زن عنایت هم خودکشی کرده بود و فقط پسرش هاتف (همون شاهرخ استخری) براش مونده بود.

مالک هم جبهه بود که بچه رو دزدیدن.

@ماهلیا  

بچه به اون بزرگی یعنی پدر مادرش یادش نمیاد🙄🙄🙄🤔🤔🤔

😂😂😂😂😁😁😁

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔