2777
2789

سلام من شش سال پیش بارداری خارج رحم داشتم یه ماه بستری بودم دوبار شیمی درمانی کردم تا برطرف شد تمام تنم تاولهای چرکی زده بود خیلی روزای بدی بود  الان راه درمانی جدید چیه کسی میددنه

علی رضا عشق مامانشه 

عزیزم الان اگه زودتشخیص داده بشه باآمپول متوترکسات رفع میشه

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
عزیزم الان اگه زودتشخیص داده بشه باآمپول متوترکسات رفع میشه

این چه آمپولیه جزء داروهای شیمی درمانی های خفیف انگار باید باشه به گفته های نت

علی رضا عشق مامانشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته برای بیماران سرطانی استفاده میشه امامثل خیلی ازداروهاتوزمینه ی بارداری خارج ازرحم هم کاربردداره .من سه سال پیش بامصرف این آمپول نسبت به وزن بدنم هریک روزدرمیون تویک هفته تزریق کردم وچهل روزهم یک روزدرمیون ناشتاآزمایش خون دادم تابتای خونم به زیر۵رسیدوکامل پاکسازی شدم.خداروشکرالان هم یه پسر۲۱ماهه دارم

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
بتا تون موقع بستری چند بود

دقیق یادم نمیادولی فکرکنم حدود۵یا۶هزاربود