2777
2789
اون اول زنگ زده حالت پرسیده حالا که جوابش ندادی مجبوری منت بکشی

باید متوجه بشه خودشو کنترل کنه

من خیلی مراعاتشو میکنم

من نیدونم خسته اس و زیاد کار میکنه باور کن دیشبم ک اذیتم میکرد هیچی نگفتم بهس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي مياد طرفش خب يكم محلش ميداشتي اينجوري قهر ميكني خب معلومه اونم ميره زير پتو قهر نكن كه عادت كنه ديگه كارت تمامه وقتي ميدوني اهل منت كشي نيس قهر نكن دختر خوب حرف بزن بگو دلخوري نه اينكه فاصله ميگيري خب اونم اينجوري عكس العمل نشون ميده برو بغلش بخواب امشب ولي حرف نزن فردا صبح هم يه حركت ديگه بزن كم كم يختون باز بشه

فکر خوبیه خودتو به خواب بزن تو خواب حرف بزن آه و ناله کن

وای از خودم اونوقت بدم میاد

میدونی دیشب نوبت دکتر داشتم بعد حدودا ۳ماه

الکی گیررداده بود ک نرو امشب و من خستم

گفتم با زن داداشم با آژانس میزیم ازت انتظار ندارم برسونیم

آخر کلی غر زد بهم و رسوندمون

خو این چه کاریه

عزیزم اکثر مردا همینن اول و آخر خودت باید بری جلو پس الان برو😐😖😁

مردا سرشون با کارو دوستشون گرم میشه ما زنا میمونیمو نوشخار فکری حرفا و رفتارهای ازاردهندشون عزیزم برا اون نه برا آرامش خودت برو. بدون عذر خواهی مثلاً بگو ظهر که زنگ زدی گذاشتم رو حساب منتکشی با لبخند حالا به بزرگیه خودم بخشیدمت😒😒🙃🙃

وای از خودم اونوقت بدم میاد میدونی دیشب نوبت دکتر داشتم بعد حدودا ۳ماه الکی گیررداده بود ک نرو امش ...

واااي بخاطر اين قهر كردييييي؟!!!! يه فرصت قهرت الكي سوزوندي سر اين چيزا قهر و لج كني سر چيز مهمتر هم قهر كني كه همش قهر بازاره اين چه وضعشه زندگيتو قشنگتر كن اينقد زندگيامون با اين اوضاع مملكت خودش پر تنش هست كه با اين مسايل كوچيك و جزيي بخوايم مشكل دارش كنيم