2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 94 پست
غذا ک اصلا نمیخورد خوابم نداشت  تا میخاست خوابش عمیق بشه پامیشد برا شیر مدامم اویزونم بود ک ...

حالا این میون خودت چطوری ؟؟

من که خودم بدتر از بچم مریض شده بودم سینه هام بد جور ورم کرده بود 

ببین روز دوم شب وقتی بچه خواب عمیق بده بخوره تا سینت تخلیه بشه 

البته سیر کهنه که بیشتر از ۳ روز مونده رو بهش بدی، بده واسه بچه اما ۲ روز اشکال نداره و یه بار بخوره تخلیه میشه 

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
اولین بار یه نی نی وقتی غم رو تجربه میکنه که از شیر مادر میگیرنش  طبیعیه عزیزم

مادرم وقتی خواهر کوچیکمو از شیر گرفت من مسافرت بودم 

وقتی اومدم خواهرم خیلی گرفته و ناراحت بود

الآن دخترمم همونجوری شده

😢😢😢😧

یا رب نظر تو برنگردد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این میون خودت چطوری ؟؟ من که خودم بدتر از بچم مریض شده بودم سینه هام بد جور ورم کرده بود  ...

از صبح دوبار دوشیدم ریختم تو آفتاب

میگن اینجوری خشک میشه

ولی فکر کنم تا صبح سینه هام سنگ بشه😳

یا رب نظر تو برنگردد...
مادرم وقتی خواهر کوچیکمو از شیر گرفت من مسافرت بودم  وقتی اومدم خواهرم خیلی گرفته و ناراحت بود ...

مامانم میگه منم خیلی دپرس شده بودم و گریه میکردم 

نگاه الان صحیح و سالمم😁باردارم هستم😅میگذره این روزا دخترت یادش نمیمونه که

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
از صبح دوبار دوشیدم ریختم تو آفتاب میگن اینجوری خشک میشه ولی فکر کنم تا صبح سینه هام سنگ بشه😳

شب هم به پشت بخواب 

من که اینقدر باد کرده بود گریه میکردم از دردش 

دوستان اينكه ميگن بچه رو تدريجى از شير بگيرى، و اينكه به اندازه كافى به بچه محبت و توجه كنى خودش كم كم جدا ميشه از شير درسته؟ كسى تجربه اى در اين مورد داشته؟

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...
دوستان اينكه ميگن بچه رو تدريجى از شير بگيرى، و اينكه به اندازه كافى به بچه محبت و توجه كنى خودش كم ...

واسه من ک تدریجی جواب نداد😳😳

یا رب نظر تو برنگردد...
خدا بهم رحم کنه

گذراس بالاخره روز اول زایمانت یادت رفته که چجوری شیر اوند سینه هات اکثر زنا تب میکنن وقتی شیر میاد حالا اون شیر میخواد برگرده پس بازم سخته 

به هر حال خدا دختر خوشگلت  زیر سایه پدر و مادر خوشبخت کنه 

و آینده درخشانی داشته باشه😘😘😍😍😍😍😍😍

۲ روز بعد از شیر گرفتن  اصلا ندوش  من که اینجوری کردم یعنی خانوادتن این روش میکنیم حالا ...

یعنی فقط ی بار اونم شب دوم درسته؟

دیگه شبهای بعد شیرش ندم؟

یا رب نظر تو برنگردد...
گذراس بالاخره روز اول زایمانت یادت رفته که چجوری شیر اوند سینه هات اکثر زنا تب میکنن وقتی شیر میاد ح ...

فدای مهربونیات عزیزم

مرسی بابت راهنمایی هاو  دعای قشنگت

خدا بچه های شمارم حفظ کنه زیر سایه پدرومادر❤❤

یا رب نظر تو برنگردد...