2777
2789
عنوان

قدکوتاهها بیان !

5041 بازدید | 94 پست

اصلا به قدکوتاه نیست خوشتیپ بودن اینو الان اینجا با اسم بردن قدکوتاههای معروف بهتون ثابت میکنم ......

مهم سرفرم بودن بدنتون ولباس شیک پوشیدنه 

1 - ماریا کری، خواننده با صدای بی نظیر که قد او ۱۵۸ سانتی متر می باشد

2 - شکیرا، این خواننده سرشناس هم قدی حدود ۱۵۷ سانتی متر دارد

3 - اوا لانگوریا، بازیگر امریکایی است که او هم مانند شکیرا ۱۵۷ سانتی متر می باشد.

4 - سلما هایک، بازیگری که در بیش از ۳۰ فیلم بازی کرده. قد او هم ۱۵۷ سانتی متر می باشد. 

5 - کریستینا آگویلرا، خواننده معروف هالیوودی. قد او ۱۵۶ سانتی متر می باشد .

6 - لیدی گاگا، خواننده با پوشش عجیب ! قد او ۱۵۵ سانتی متر می باشد.

همین الناز حبیبی خودمون

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من قد کوتاه نیستم ولی اومدم بهتون سلام کنم

سلام عزیزان خوشبحالتون  

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

من چی که قدم صد و پنجاهههههههه.ی کانال پیدا کردم یه ورزشایی میذه سه ماهست دورش قد رو تا ده سانت بلند میکنه قد کسایی ک استفاده کردن رو دیدم تازه گودی کمر وقوز و پای پرانتزیم حل میکنه.

من دارم لاغر میشم یه مانکن خوجیل و موجیل داره به جمعتون اضافه میشه😁💋😍