2777
2789
عنوان

اگه ب ذره عاطفه دارین بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست

یک سال و نیمه تازه الان میخوای بری دکتر؟

ظلم نکنی به خودت ببینی فردا خوب شدی نری

گاهی اوقات یه سری مشکلات بزرگ هست که اصلا فکرشم نمیکنی با یه قرص رفع بشن! یک سال و نیمه خودتو عذاب دادی برو ان شاالله هیچی نیست

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ضعف بدنی داری من در حالت خفیف اینطور بودم و حتما باید به پزشک مراجعه کنید 

اگر مجردی حتما پیگیر باش شما قراره مادر بشی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم دختر عموی من شبیه شماست دکتر بهش گفته کم خونی خیلی شدید داری دارو میخوره بهتره البته شماهم حتم ...

انشالله من اخرین بار ازمایش دادم کم خون نبود ولی چوووون بشدت تو مشکلاتم وتقریبا هرروزم گریه اس میگم ازاینهمهههه استرس یهو جدی جدی ام اس میگیرم

انشالله من اخرین بار ازمایش دادم کم خون نبود ولی چوووون بشدت تو مشکلاتم وتقریبا هرروزم گریه اس میگم ...

عزیزم خیلی از بیماریها ریشه عصبی داره به خودت و سلامتت اهمیت بده گریه و ناراحتی هیچ مشکلی روحل نمیکنه توکل کن حتما هم دکتر برو تا از فکر و خیال راحت شید

اتفاقا تو دل مشکلم ن یکی ن دوتااا مشکلاتی که زیادن وهیچکدوم جوری نیس ک حل شه جز معجزه خدا 

صبور باش قرآن بخون  برای خودت وقت بزار 

احتمالا عصبیه 

گرمی استفاده کن برای روحيتم خوبه

وقتی برای خودت وقت بزاری اعتماد بنفست بالا می ره 

خیلی کمکت ميکنه