2777
2789
عنوان

درمان یبوست در طول آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 28124 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم من تازه انتقال دادم دکترم واسم شربت لاکسی ژل نوشت یه قاشق صبح میخورم یه قاشق شب بعد هرقاشق یه لیوان اب باید خورد رومن که اثر داره چون بخاطرامپول وقرصا انجیرو روغن واینا اثرنداره

خدایاشکرت 
سلام دوستم من تازه انتقال دادم دکترم واسم شربت لاکسی ژل نوشت یه قاشق صبح میخورم یه قاشق شب بعد هرقاش ...

مرسی عزیزم،  به منم داده. ولی خوب هنوز انتقال ندادم،  دارم اطلاعات جمع میکنم که ببینم چیا خوبه. مرسی که گفتی، انشاءالله که مثبت میشی عزیزم 

خدایا هزاران بار شکرت
عزیزم شما انتقال دادی ؟  نتیجه چی شد ؟  من پنجشنبه انتقال دادم و متاسفانه الان یبوست شدی ...

سلام عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر مثبت شد، من همچنان با یبوست درگیرم، اما شربت لاکسی ژل بهم داده دکتر دو تا قاشق با یه لیوان آب که بخوری حتما شکمت کار میکنه،  اسفناج هم خوب جواب میده

خدایا هزاران بار شکرت
سلام عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر مثبت شد، من همچنان با یبوست درگیرم، اما شربت لاکسی ژل بهم داده دکتر ...

وااای خداروشکررر انشااله بسلامتی دنیا بیاریش 

واسه منم خیلی دعا کن مثبت شه 

بار چندم بود که مثبت شد ؟ 

علائم خاصی تو اون دو هفته داشتی ؟ 

وااای خداروشکررر انشااله بسلامتی دنیا بیاریش  واسه منم خیلی دعا کن مثبت شه  بار چندم بود ...

مرسی عزیزم  انشاءالله قسمت خودت. من هیچ علایم خاصی نداشتم به جز علایم پریود مثل همه ماه های قبل. اصلا نگرانی و استرس نداشته باش مثبت فکر کن فقط

خدایا هزاران بار شکرت
سلام عزیزم نتیجه آزمایش سال قبلت چی شد؟

الان دفه سومه که آی وی اف میکنم . دعا کنید نتیجه بگیرم . اینبار گرفتار یبوست هم شدم . بعد از انتقال حدود ۸۰۰ کیلومتر رو رو صندلی عقب ماشین دراز کشیدم تا خونه. اونم با این جاده های داغون. خدا کنه خدا کنه مثبت بشه آزمایشم. 

سلام عزیزم نتیجه آزمایش سال قبلت چی شد؟

سلام عزیزم 

خداروشکر من همون انتقال اولم که توی بهمن انجام دادم مثبت شد و الان باردارم شکر خدا 😍 

انشالله شما هم باردار شی این بار عزیزم 

توکلت به خدا باشه

الان دفه سومه که آی وی اف میکنم . دعا کنید نتیجه بگیرم . اینبار گرفتار یبوست هم شدم . بعد از انتقال ...

واسه یبوست هم شربت لاکسی ژل بخور عالیه 

واقعا من هیچی روم جواب نداد جز همین شربت 

هیچ ضرری هم نداره