سلام به همه عزیزان. بچه ها من موقع ای وی اف یبوست شدید میگرم. روغن زیتون. الو. زرد الو. انجیر خیس شده همه رو امتحان کردم فایده نداره، از طرفی هم میترسم همین ها باعث مثبت نشدن تست شده باشه. منظورم فشار موقع دستشویی رفتن هست، حالا برای سومین بار قرار هست ای وی اف کنم. ممنون میشم تجربه دارید به منم بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستم من تازه انتقال دادم دکترم واسم شربت لاکسی ژل نوشت یه قاشق صبح میخورم یه قاشق شب بعد هرقاشق یه لیوان اب باید خورد رومن که اثر داره چون بخاطرامپول وقرصا انجیرو روغن واینا اثرنداره
عزیزم شما انتقال دادی ؟ نتیجه چی شد ؟ من پنجشنبه انتقال دادم و متاسفانه الان یبوست شدی ...
سلام عزیزم خدا رو هزار مرتبه شکر مثبت شد، من همچنان با یبوست درگیرم، اما شربت لاکسی ژل بهم داده دکتر دو تا قاشق با یه لیوان آب که بخوری حتما شکمت کار میکنه، اسفناج هم خوب جواب میده
الان دفه سومه که آی وی اف میکنم . دعا کنید نتیجه بگیرم . اینبار گرفتار یبوست هم شدم . بعد از انتقال حدود ۸۰۰ کیلومتر رو رو صندلی عقب ماشین دراز کشیدم تا خونه. اونم با این جاده های داغون. خدا کنه خدا کنه مثبت بشه آزمایشم.