2777
2789
عنوان

درمان یبوست در طول آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 28124 بازدید | 47 پست
مرسی عزیزم،  یه شربت بهم داده گفت زیاد نخور ولی، منم گفتم لابد خوب نیست،  حالا دوباره باید ...

نگواینجوری ، همه دکترا دلشون میخواد نتیجه کارشون مثبت باشه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثبت شدن ونشدنربطی خیلی به تغذیه نداره لیشتر جنبه روحی داره,سعی کن بیخیال باشی,با نی نی های تو ...

مرسی گلم. خدا رو شکر روحیه م خوبه، فقط سر این قضیه یبوست خیلی اذیت شدم دفعه قبل. گفتم از الان یه فکری واسش کنم. با آمادگی کامل برم واسه نی نی دار شدن 😍 😍 

خدایا هزاران بار شکرت
بیمارستان پارسیان،  فریز هست جنین ها ، چهارشنبه انتقال جنین دارم

من خیلی استراحت کردم از لحظه انتقال تا الان فقط استراحت مطططططلق هستم استراحت و استرس نداشتن خیلی سریع جواب میده 

الهی بحق این ساعت باردار بشی

مقاله های خارجی میگن اصلا تغذیه نقشی نداره پس استرس نداشته باش,بروتاپیک بچه های ای وی افی تجریبات خو ...

جدی تغذیه مهم نیست؟  این نشاسته که میگن. بخورید،  شما خوردی!؟ من نمیخام بخورم،  تو تاپیک ای وی اف دیدم وسوسه شدم 😀

خدایا هزاران بار شکرت
من خیلی استراحت کردم از لحظه انتقال تا الان فقط استراحت مطططططلق هستم استراحت و استرس نداشتن خیلی سر ...

انشاءالله نی نی سالم بیاد بغلت. منم این ماه مثبته خستگی این مدت از تنمون بیرون بیاد 🌹🌹🌹🌹

خدایا هزاران بار شکرت
وای مرسی عزیزم،  خوب شد گفتی خاکشیر رو😘

خاكشير خوب نيست تو ماه هاي اخر بارداري خوبه 

خودشون بهت ميگن چي بخوري چي نخوري به ما گفتن عسل و جگر و اب هويج نخوريم 

شيافتو ركتال استفاده كن خيلي موثره و صبح كه از خواب بيدار ميشي اول يه ليوان اب بخور در طي روز هم همينطور 

سبزيجات و سالاد حتما استفاده كن 

عدسي درست كن و صبحانه عدسي با روغن زيتون بخور اگرم سرچ كني ميبيني عدسي فيبر بالايي داره و باعث روان شدن شكم ميشه 

من همه چي ميخوردم به غير از چيزهايي كه گفتن نخورم 

ولي چون اب به اندازه مصرف ميكردم و سبزيجات و عدسي و ....ميخوردم خداروشكر مشكلي پيش نيومد راستي عدسي رو توي سالادت هم ميتوني بريزي بخوري براي تنوع 

نظر دكترت مهمه تو استفاده ي مواد غذايي و دارو 

شما كدوم مركز رفتين؟

خاكشير خوب نيست تو ماه هاي اخر بارداري خوبه  خودشون بهت ميگن چي بخوري چي نخوري به ما گفتن عسل ...

مرسی عزیزم. بیمارستان پارسیان عمل کردم، ولی تو مطب دکتر ویزیت میشدم. راست میگی شاید روز انتقال بهم بگن چیا بخور. و نخور. دکتر خودم که خیلی کم حرفه😀

خدایا هزاران بار شکرت
مرسی عزیزم. بیمارستان پارسیان عمل کردم، ولی تو مطب دکتر ویزیت میشدم. راست میگی شاید روز انتقال بهم ب ...

انشالله كه به سلامتي بري و با خبرهاي خوش بياي و خدا دلتو شاد كنه ❤️