2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام

97 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان من یه دوقلوی یازده ماهه دارم خیلی اذیت میکنن،نمیدونم همه بچه ها این طورین یا شانس منه همش گریه میکنن همش غر میزنن فقط میخوان بچسبن به من، نه میتونم غذا بخورم نه گلاب به روتون دستشویی برم، تو خونه زندانی شدم، همسرم، مادرم و مادرشوهرم بهم کمک میکنن همسرم وقتی خونه باشه مادرم و مادرشوهرم هفته ای یکی دوبار، اما بیشتر اوقات تنهام، حتی خواب حسابی هم ندارم چکار کنم کی بهتر میشن؟ من فقط باید بدوم دنبالشون نه حرف حالیشونه نه دعوا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر بچه ها اينطورين؛؛؛بايد صبر کنى ب مرور زمان ک بزرگتر بشن خيلى خوب ميشن مخصوصا چهار پنج ساله حتا تو کاراى خونه هم کمکت ميکنند نگران نباش

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

او برو خداتو شکر کن نوه عموی من یک سال نیمه خوب نمیخوابه یعنی کلا ده دقیقه میخوابه ی ساعت بیداره اصن خواب نداره بیچاره مامانش نابود شده همشم دهنش بازه دکترم برده ولی همه میگن چیزیش نیست

یه دختر یه پسر، خیلی دوستشون دارم اما خیلی هم خسته ام میکنن دوتایی با هم گریه میکنن بغل میخوان واقعا ...

اى خواهردست روى دلم نذار منم دوقلو دارم مال من دخترن امسال ميرن كلاس اول خداييش خيلى سخته فقط كسى كه خودش داشته ميفهمه چى ميگى منم دست تنها توى شهرغريب شوهرمم اصلا كارى نداشت بهشون كلا روانى شدم رفت

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند