2777
2789
عنوان

خانوما سوال داشتم

129 بازدید | 15 پست

بیبی چک چه موقع تشخیص درست میده؟من علائم بارداری دارم ولی بیبی چک زدم منفی بود چقدر میشه مطمئن بود؟من بچه نمیخوام فعلا

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز بعد اقدام جواب میده

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
متفاوته برای بعضیت از روز قبل پریود برای بعضیت هم بعد سه روز از تاخیر 

یعنی به این جواب اعتماد نکنم؟علائمم خیلی شدیده 

چون بی بی چک ی روزم عقب انداخته باشی نامنظمم باشی نشون میده دقیقه منفیه یعنی نیستی عقب انداختنتم از ...

آخه میدونی چیه سه سال پیش که حامله شدم سقط شد همین علائمو داشتم اون موقع بتا دادم ۴ هفته و نیم بودم بیبی چک نزدم 

آخه میدونی چیه سه سال پیش که حامله شدم سقط شد همین علائمو داشتم اون موقع بتا دادم ۴ هفته و نیم بودم ...

منم نامنظمم ماه قبل همه علائمم داشتم مطمئن بودم حاملم شک نداشتم ۲۰روزم عقب انداختم هی بی بی زدم منفی بود اخرش پری شدم همش تلقینه ناراحت نشو نیستی