2777
2789
ب عروسا هم بگید مهمون نیستن ک هروقت میان ظرفشونو ب زور جاب جا میکنن 😁

اخییییی عروس اسمش روشه دیگههه باید مثل عروسا یه جا بشینه فقط 😆😆😆😆

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

عروس آدم گیرمون بیاد زندگی کن باشه برادرمو خوشبخت و راضی نگه داره یه احترامم به ما بزاره ما کاری بهش نداریم. والا مگه هیولا هستیم یا وحشی خودمونم زنیم و عروسیم. والا یه سری کلا با مادر شوهرو خواهر شوهر اصلا لجن. از خوبشم بد میگن انگار یه حور اپیدمی شده واسه عروسها یا دامادها. به نظرم بر میگرده به تربیتهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من فعلا عروسم هنوز خواهرشوهر نشدم که بتونم خواهرشوهرا رو درک کنم 

همون دیگه این سایت ی طرفه به قاضی میرن همیشه اینجا عروسو مظلوم میدونن خواهرشوهرو دیو دو سر 

مامان منم خواهر شوهره زنداییم تو سر میذارش انقدر مهربونه اخه چرا انقدر دید بد داشته باشه ادم

من خواهر شوهرم سال تا سال هم نمیرم خونه داداشام😒 از این عادتای سرک کشیدن تو اتاقاشونم ندارم ب من ...

خاهرشوهر ا منم همیننن کاری بهممون ندارن خداروشکر منم کاری بهشون ندارم 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

تا دعوت نکنه نمیرم ،میگم خونه است شاید چیزی نباشه زن داداشم خجالت بخوره مردا که بیرونی هستن ،هروقت هم دعوت کنن سنگ تموم میذارن،هرگز م دلخورنمیشم ازشون چون تقریبا همسنیم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

ما شاید سالی یکبار بریم خونه عروسامون

حتی بچه دار شد یکیشون رفتیم بیمارستان با یه دسته گل بززززرگ و بادکنک و شیرینی ، فرداشم رفتیم خونشون با طلا و هدیه فقط نیم ساعت نشستیم همه خانواده اشون قرار بود شام بمونن گوسفند کشته بودن ولی به ما تعارفم نکردن ، نموندیم ، بعدشم دعوت نکردن خیلی جلو شوهرم خجالت کشیدم

قربون دهنت  یه نفر حرف حساب زد تو نی نی سایت

من طرف هیچکدومو نمیگیرم ولی اینجا دیدشون اینه اگه مشکلی پیش اومده و تو عروسی مظلومی ولی اگه همون مشکل پیش بیاد حتی بدترشم و تو خواهر شوهر باشی مقصر صد در صدی