2789

خیلی تخصصیه. کمتر کسی سر در میاره. برو پیش دکترت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

تو این تاپیک هم بذار شاید کسی بدونه

https://ninisite.co/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?postId=69312655

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اونايي ك جلوش Hزده کنار عدد کم و زیاده اما نمیذونم چیه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

عزیزم شما مشکل لوپوس داری. مشکل انعقادی نداری. جهشهای ژنهای ترومبوفیلی رو هم انجام بده. اگه اونام مشکل نداشتن نیاز به آنوکساو آسپرین نداری. اما این لوپوس بیماری خود ایمنی هست که باعث سقط میشه. باید تو بارداری بمحض مثبت شدن بتا حتی قبل از موعد پریود، سرم ivig بزنی و در طول بارداری پردنیزولون بخوری. البته از قبل از بارداری هم باید یه دوره پردنیزولون بخوری. بهتره یه وقتی از دکتر سهیلا عارفی بگیری و بری ویزیت بشی. ایشون در مورد سقط مکرر تخصص دارن. البته دکتر رزاقی بهتر بودن که کلا دارن میرن خارج.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم شما مشکل لوپوس داری. مشکل انعقادی نداری. جهشهای ژنهای ترومبوفیلی رو هم انجام بده. اگه اونام مش ...

یعنی من لوپوس دارم یکی از دوستام گفت این آزمایش فاکتور انعقادی خون ربطی به بیماری لوپوس نداره که

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
یعنی من لوپوس دارم یکی از دوستام گفت این آزمایش فاکتور انعقادی خون ربطی به بیماری لوپوس نداره که

فاکتورهای انعقادی هم تو آزمایشاتت هست که اونا نرمالن. اونایی کهH زده، اونا مربوط به لوپوس هست. که یه بیماری خود ایمنی هست و حتما باید بری دکتر ایمونولوژی ویزیت بشی تا دارو دریافت کنی. تو بارداری هم نیاز به سرم ivig خواهی داشت. زودتر دکتر برو داروهاتو شروع کن. ان شالله اینبار بارداری سالمی داشته باشی.

فاکتورهای انعقادی هم تو آزمایشاتت هست که اونا نرمالن. اونایی کهH زده، اونا مربوط به لوپوس هست. که یه ...

عزیزم من ۲هفته بعد سقطم این آزمایش دادم میتونه اشتباه شده باشه در ضمن من بعد سقط هم سیگار کشیدم اونم زیاد میتونه جواب مختل کنه

عزیزم من ۲هفته بعد سقطم این آزمایش دادم میتونه اشتباه شده باشه در ضمن من بعد سقط هم سیگار کشیدم اونم ...

نه اتفاقا بهتر چون نشون میده تو بارداری وضعیتت چطور بوده! چون لوپوس اکثرا تو بارداری فعال میشه و در بعضیا در حالت عادی بصورت خاموش و غیرفعاله که اینطوری تشخیصش سخت میشه. مشخصه که شما تو بارداری این مشکل برات وجود داره و چون دوباره قصد بارداری داری، باید از قبل خودتو آماده کنی. میتونی بعداز دوماه از تاریخ سقطت آزمایشارو تکرار کنی.

نه اتفاقا بهتر چون نشون میده تو بارداری وضعیتت چطور بوده! چون لوپوس اکثرا تو بارداری فعال میشه و در ...

ممنون خیلی زحمت کشیدی عزیزم💕💕💕💕

ممنون خیلی زحمت کشیدی عزیزم💕💕💕💕

خواهش میکنم عزیزم. موفق باشی. راستی من یه جا خوندم برای لوپوس تو بارداری هپارین و آسپرین هم میدن. البته باید دکتر برین تا دقیق مشخص بشه چی لازم دارین.